Bureaustoel

Vacatures

We hebben ruimte voor Drupal specialisten met passie en een eigen mening die gave projecten willen doen voor trotse klanten.

Bij Limoengroen vinden wij het belangrijk dat de Drupal websites die we maken toegankelijk zijn voor iedereen. Los van plaats, device of (lichamelijke) beperking. En dat websites makkelijk aanpasbaar zijn aan online ambities van onze opdrachtgevers. Alles wat we maken, is over vijf jaar nog uitstekend bruikbaar. We zijn altijd op zoek naar nieuwsgierige mensen met een passie om websites te ontwikkelen die iedereen kan gebruiken. Denk je dat je het in je hebt? Bekijk onze vacatures. Of stuur ons vrijblijvend je open sollicitatie!

PHP Drupal developer

Ben je ervaren met PHP5 en Drupal? En begrijp je Views en Features? Kom dan ons team versterken! Kennis van Git, Symfony en SOLR is een pré.

Drupal Site Builder

Draai je je hand niet om voor Views, Display Suite, Panels en Features? Dan zoeken we jou! Kennis van Git, PHP en SOLR is een pré, maar niet noodzakelijk.

Open sollicitatie

Wij zijn een dynamisch Drupal bureau uit Amsterdam en we zoeken team players die willen meegroeien, ontwikkelen en bouwen voor mooie klanten en gave projecten! Kom je langs?

Baris in een open raam van een stenen verdieping

LimoenGroen Manifesto

Zes kernwaarden staan voor ons centraal. Je leest ze in ons Manifesto.

Jack en Dominique bij Scrum bord

Duurzame Donderdag

Op Duurzame Donderdag werken wij aan eigen projecten.