Bureaustoel

Vacatures

We hebben ruimte voor Drupal specialisten met passie en een eigen mening die gave projecten willen doen voor trotse klanten.

Bij LimoenGroen realiseren we toegankelijke websites die minstens 5 jaar mee kunnen groeien met online ambities van onze opdrachtgevers. Wij dragen bij aan de Drupal gemeenschap, hebben tevreden klanten met mooie projecten. We zijn lid van Stichting Drupal Nederland en gaan al vijf jaar met het hele team naar DrupalCon. Wij bieden je een dynamische omgeving waar iedereen een waardevolle bijdrage levert en zichzelf kan zijn. We zijn op zoek naar nieuwsgierige mensen met een passie voor webdevelopment. Spreekt dit jou aan? Check onze vacatures of stuur vrijblijvend je open sollicitatie!

Senior Drupal Backend Developer

Heb je ervaring met Symfony, Solr, GraphQL en REST en zoek je een team waar je als Drupal Backend Developer weer kunt leren en groeien? Bekijk wat we je te bieden hebben!

Frontend Developer met affiniteit voor UX

HTML5 en SASS: of course. Maar je wil verder met de nieuwste technieken zoals Vue, React en Polymer. Check dan wat wij jou te bieden hebben.

Junior Drupal Developer

 Ben jij toegewijd aan Drupal en zoek je een team waar je als Drupal developer snel kunt groeien? Check onze vacature, wij hebben iets unieks!

Open sollicitatie

Wij zijn een dynamisch Drupal bureau uit Amsterdam en we zoeken team players die willen meegroeien, ontwikkelen en bouwen voor mooie klanten en gave projecten! Kom je langs?

DIrk Bazuin

Op pad met LimoenGroen

Bekijk de verhalen van onze professionals.

Jack en Dominique bij Scrum bord

Duurzame Donderdag

Op Duurzame Donderdag werken wij aan eigen projecten.