achtergrond groen

Ilias Azagagh komt stagelopen bij LimoenGroen


Bij LimoenGroen wil ik graag leren om een professionele developer te zijn. Hierbij zijn niet alleen de technische vaardigheden belangrijk maar ook mijn vaardigheden als persoon

Hi, ik ben Ilias en ik volg de opleiding tot Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie hou ik er van om te sporten. Mijn interesses liggen bij powerliften en wielrennen. Wanneer ik niet met school of sport bezig ben vind ik het leuk om te lezen en nieuwe vaardigheden te leren. Momenteel ben ik in mijn vrije tijd bezig om ReactJS te leren.

Wat is het doel van je stage bij LimoenGroen en wat ga je doen?

Gezien ik weinig met web heb gewerkt tijdens mijn studie heb ik besloten om mij daarin te verdiepen bij LimoenGroen. Bij LimoenGroen ga ik aan de slag als junior drupal developer.

Hoe heb je LimoenGroen gevonden?

LimoenGroen heb ik gevonden tijdens de stagemarkt van de Hogeschool van Amsterdam.

Waarom heb je LimoenGroen gekozen als stageplek?

Bij het vinden van een stage vond ik het belangrijk om niet alleen te kijken naar de rol die ik als stagiair zou hebben maar ook naar het bedrijf zelf. Omdat ik hiervoor alleen bij grote bedrijven heb gewerkt wilde ik eens kijken hoe het er aan toe gaat bij een veel kleiner bedrijf. Omdat LimoenGroen ook nog eens met web werkt wist ik dat ik hier stage wilde lopen.

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

Bij de bedrijven waar ik hiervoor stage heb gelopen heb ik altijd het gevoel gehad dat ik een stagiair ben en dat ik geen volwaardig onderdeel ben van het team. Dat is tot nu toe anders bij LimoenGroen.

Wat hoop je bij LimoenGroen te leren?

Bij LimoenGroen wil ik graag leren om een professionele developer te zijn. Hierbij zijn niet alleen de technische vaardigheden belangrijk maar ook mijn vaardigheden als persoon zijnde. Ook wil ik graag leren hoe de bedrijfsprocessen werken en wat LimoenGroen succesvol maakt.

Wat zijn je ambities en toekomstplannen?

Nadat ik afgestudeerd ben wil ik aan de slag als webdeveloper. Na een aantal jaar werkervaring op te doen wil ik graag parttime aan de slag als docent bij een hogeschool.