Baris Wanschers buiten bij Beeld en Geluid

Baris vertrekt bij LimoenGroen

Negen jaar geleden werd LimoenGroen opgericht. Vanuit passie voor open source en Drupal en met kwaliteit voor een eerlijke prijs. We zijn trots op waar we nu staan. We hebben grote ambities en bouwen door aan onze club. Toch is er een tijd van komen en van gaan. Voor Baris is dit het moment waarop hij heeft besloten te gaan. Met zijn passie voor het helpen van mensen en een achtergrond in de horeca wil Baris iets nieuws gaan oprichten. Per 1 april 2021 zal Baris LimoenGroen loslaten. We zullen hem gaan missen, maar hij laat het bedrijf in goede handen achter. 

Martijn neemt Baris zijn interne taken over en Imre blijft het gezicht naar buiten voor LimoenGroen. Heine blijft tech lead. Per 31 december treedt Baris af als Algemeen Directeur. De komende maanden blijft Baris wel actief in de operatie betrokken. 

Baris: “We hebben een prachtig bedrijf opgezet met klanten waar ik jaren geleden niet van durfde te dromen. Ook draaien we sinds het begin een gezonde omzet en winst. We hebben een geweldige club slimme mensen waar LimoenGroen de komende jaren prima mee verder kan. Ik vind het leuk om dingen op te bouwen en obstakels weg te nemen en dat is wat ik nu weer ga doen.”

Heb je vragen aan Baris of wil je hem persoonlijk spreken, stuur hem gerust een bericht op baris@limoengroen.nl.

Onderwerpen