SURF receptie

LimoenGroen en Jager & Prooi gaan websites van SURF vernieuwen

Eenentwintig partijen hadden zich ingeschreven om mee te denken met de vraag van SURF bij de uitvoering van de online strategie en het neerzetten van het nieuwe online platform. Van de vier overgebleven partijen werden LimoenGroen en Jager & Prooi gekozen als nieuwe online partners voor de komende twee jaar.

In SURF werken al ruim 30 jaar onderwijs- en onderzoeksinstellingen samen om de kansen van digitalisering ten volle te benutten met als belangrijkste doel: het onderwijs en onderzoek beter en flexibeler maken. Dat doet SURF door de best mogelijke digitale diensten te leveren, kennisdeling en -uitwisseling te stimuleren en vooral door steeds te blijven innoveren!

SURF zocht een partner die kan uitdagen bij de uitvoering van de nieuwe online strategie. We gaan werken aan de nieuwe corporate omgeving met diverse websites en online tools waarmee SURF de komende jaren een robuust en schaalbaar platform zal krijgen. De manier waarop wij werken past goed bij hoe SURF wil samenwerken. Onze verdieping in de online strategie en de focus op duurzaam en toegankelijk ontwikkelen gaf de doorslag bij onze pitch. De lancering van het nieuwe online platform staat gepland voor begin 2019.