De prijzen die te winnen waren bij de Splash Awards

LimoenGroen gaat voor SplashAwards 2016!

Vanavond dingen we mee met de Drupal Splash Awards met ons website project Monumenten.nl en onze Fast Autocomplete module! Inspired by IMDb!

Monumenten.nl is een samenwerking tussen Nationaal Restauratiefonds en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) . LimoenGroen realiseerde in samenwerking met Schaap Ontwerpers de nieuwe website die eigenaren, liefhebbers en andere geïnteresseerden informeren over cultureel erfgoed in de breedste zin van het woord. Monumenten.nl is is met Drupal gerealiseerd en modulair schaalbaar zodat het Restauratiefonds de komende jaren haar focus kan leggen op het bedienen van haar doelgroep. De website redeneert nu van buiten-naar-binnen, afgestemd op de behoeften van de doelgroep met content die in enkele klikken vindbaar is. Voor monumenten.nl was een gebruiksvriendelijke website die ook bruikbaar is op mobiele telefoon en tablets een belangrijk uitgangspunt. De website moest weer servicegericht zijn en focussen op monumenteigenaren. De toegankelijkheid van de content, afgestemd op de doelgroep had hoge prioriteit. 

De Fast Autocomplete module is een snelle search drop-down zoals je die verwacht in moderne websites. Geïnspireerd door de zoekfunctie op IMDb krijg je snel en betrouwbare zoekresultaten uit tienduizenden artikelen. Bovendien is de lay out compleet vrij op te maken waardoor producten en afbeeldingen ook direct kunnen worden getoond. De Fast Autocomplete module werkt uitermate goed voor onze klantprojecten en is open source te gebruiken voor eigen Drupal projecten.  

Volg ons vanavond vanuit Muntgebouw Utrecht tijdens de uitreiking van de Splash Awards 2016!

 

Monumenten.nl tienduizenden monumenten online