• Drupal versie 9 vandaag gelanceerd

  Op 3 juni 2020 wordt Drupal 9 gelanceerd. Versie 9 is gebruiksvriendelijker en kostenefficiënt doordat major upgrades eenvoudiger worden. De release wordt wereldwijd uitgerold én gevierd.
 • Maatregelen n.a.v. COVID-19 (coronavirus)

  Naar aanleiding van de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken, hebben wij besloten ons kantoor te sluiten tot in ieder geval 28 april.
 • Ilias Azagagh gestart bij LimoenGroen

  Na zijn stage bij LimoenGroen is Ilias hard bezig zich te ontwikkelen als JavaScript developer met affiniteit voor accessibility. Daarvoor zit hij bij ons op de juiste plek!
 • Even voorstellen: Wies en Tonny

  Wies de Graaf en Tonny Su studeren Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam en lopen de komende tijd stage bij LimoenGroen.
 • Drupal 9: Advies voor organisaties met Drupal versie 7 en 8

  Drupal versie 9 komt uit op 3 juni 2020. De nieuwe versie is gebruiksvriendelijke, uitgebreider en technisch beter dan Drupal 7. Upgraden naar een nieuwe versie is vanaf Drupal 8 een stuk eenvoudiger geworden. Daar zitten echter wel een paar voorwaarden aan. Wil je weten of Drupal 8 nog de juiste keuze is? Of is het verstandig om te wachten op Drupal 9? We geven je het antwoord op deze vragen.
 • LimoenGroen wint FD Gazellen Award 2019

  Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. LimoenGroent wint de award in 2019 voor de tweede keer achtereen.
 • Rebranding Kunstmuseum Den Haag

  Het Kunstmuseum heeft een metamorfose ondergaan. Wij voerden de online identiteit door op de website met behoud van de technische structuur.
 • Veilig Verkeer Nederland vernieuwt website

  Met een splinternieuwe website is Veilig Verkeer Nederland voor iedereen digitaal toegankelijk. De website is het antwoord op de vraag: Hoe kunnen we mensen activeren om bij te dragen aan de verkeersveiligheid en Nederland en VVN als een eigentijdse organisatie positioneren?