Gerben Verheem

“Ik houd me graag bezig met de automatisering en optimalisatie van processen zoals automatisch testen, continuous integration en deployment workflows."


Gerben over zijn ambities om zich te blijven ontwikkelen

Gerben Spil is afgestudeerd sterrenkundige. Met een degelijke bèta achtergrond heeft hij geprogrammeerd in C++, PHP, .net, JAVA, Perl, Basic (op de commodore 64), en nog een paar exotische (template) talen. Gerben is actief op het web sinds 1995 en ruim 8 jaar met Drupal aan de slag.

Waarom ben je bij LimoenGroen binnengestapt?

Ik was op zoek naar een baan waar ik mezelf verder kan ontwikkelen en waar kwaliteit hand in hand gaat met het leveren van de beste oplossing voor de klant. En dan bij voorkeur bij een bedrijf waar het teamgevoel ook sterk naar voren komt. Via oud collega Marc van Gend begreep ik dat aan al deze condities werd voldaan bij LimoenGroen, en zelfs meer dan dat. De keuze was snel gemaakt!

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

Wat me meteen opviel was de prettige werksfeer. Nou had ik niet anders verwacht, want de meeste mensen van LimoenGroen kende ik al, maar de eerste keer dat ik het kantoor binnen liep had ik meteen een goed gevoel. Daarnaast heeft LimoenGroen kwaliteit hoog in het vaandel staan, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het bezoeken van congressen, via de Duurzame Donderdagen en door te werken in een team van specialisten zijn ook grote pluspunten.

Wat doe je als je niet met Drupal bezig bent?

Ik ga graag met mijn gezin naar buiten, lekker wandelen met de hond in een bos of langs het water. Ook ga ik graag sporten, iets wat ik na een aantal jaar weer op heb gepakt. Mede ook door een andere hobby, het bakken van taarten en koekjes. Als er tussen dat alles nog tijd over blijft speel ik graag bordspellen of kijk ik een goede (Marvel) film.

Lege bureaustoel

Vacatures

We zoeken enthousiaste developers die willen doorontwikkelen!

Erik legt uit aan de statafel, laptop scherm op voorgrond

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.