Imre staat tegen een muur bij het raam met armen over elkaar

“Organisaties helpen met hun volgende online stap doe ik heel graag. Een website die online doelstellingen waarmaakt is daar essentieel bij.”


Imre adviseert klanten over hun online ambities en de plaats die de website hierin kan hebben.

Imre is verantwoordelijk voor marketing en commercie bij LimoenGroen en sinds 2013 lead organisatie van DrupalJam, het grootste Drupal evenement van Nederland. Imre heeft 20 jaar ervaring in software development, online strategie en digitale transformatie. Met zijn technische achtergrond slaat hij de brug tussen business en techniek. Imre werkte voorheen bij Clockwork en Wunderkraut aan Drupal projecten voor onder andere Havenbedrijf Rotterdam en Natuurmonumenten.

Digitale transformatie

Organisaties maken vrijwel allemaal een groeispurt mee op online gebied. Deze digitale transformatie gaat gepaard met zowel technische als organisatorische uitdagingen. Een gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede website is een belangrijk onderdeel van online succes. Zorg er echter ook voor dat de website aansluit bij bedrijfsdoelstellingen en dat je meetbare doelstellingen definieert waarlangs je het succes van je online investering kunt afmeten. 

Imre geeft een presentatie

Op pad met LimoenGroen

Bekijk meer verhalen van onze professionals aan het werk bij mooie klanten. 

Jack en Dominique bij het Scrum bord

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.