Collega Jack Over bij EYE Amsterdam

““Ik ben trots dat ik direct aan de slag kon voor een grote en inspirerende opdrachtgever als EYE Film Instituut Nederland.”


Jack over zijn eerste opdracht bij LimoenGroen

Al vroeg wist Jack dat hij van programmeren zijn werk wilde maken. Zijn Informatica-opleiding was dan ook een voor de hand liggende keuze. Hij zit bij LimoenGroen op zijn plek als Drupal specialist. In zijn vrije tijd zet Jack zich in voor duurzame duikgerelateerde projecten. Als het even kan gaat hij mee op duikexpeditie om de Noordzee schoon te maken of is hij aan het grot-duiken. Daarnaast fotografeert Jack, waarbij hij graag oude verlaten panden op de gevoelige plaat vastlegt.

Duurzame websites, wat zijn dat?

Een duurzame website is een website die je zó opzet dat je over vijf jaar nog steeds een website hebt die actueel is. Dat realiseren we door het ontwerp heel goed uit te denken, maar ook door maandelijks onderhoud aan de website te plegen. Zo blijft de website up to date!

Wat heb je nodig om je werk goed te doen?

Een belangrijke voorwaarde om mijn werk goed te kunnen doen is dat ik de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. En als ik ergens niet uitkom dat er altijd een collega is die me kan helpen. Bij LimoenGroen is dat goed geregeld: we gaan elk jaar met het hele team naar events als DrupalJam en DrupalCon. We hebben een eigen opleidingsbudget en hebben een Duurzame Donderdag waar je aan eigen creatieve projecten kan werken.

Lege bureaustoel

Vacatures

We zoeken enthousiaste developers die willen doorontwikkelen!

Jack en Dominique kijken naar Scrum bord

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.