Collega Martijn Broere bij de gemeente Leidschendam-Voorburg

“Ik ben trots dat veel inwoners van de Gemeente Leidschendam-Voorburg onze website gaan gebruiken. En ik zo een bijdrage kan leveren aan het gebruikersgemak."


Martijn werkte aan de vernieuwde website voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg

Toen ik mij ging oriënteren op een andere baan was al snel duidelijk dat ik als eerste met LimoenGroen in gesprek wilde. Waarom? Het gaf gewoon het beste gevoel. Ik had LimoenGroen al eens ontmoet op DrupalJam en andere evenementen. De sfeer, de mensen…. Het sprak mij direct aan!

Wat doet een front-end developer?

Je wilt dat een site er zo uitziet zoals het ontwerp is bedoeld. Dit klinkt logisch, maar dat is niet altijd het geval. Een website moet voor je werken. Je kunt allerlei ‘fancy’ functionaliteiten aan toevoegen, maar als je laadtijd daardoor langer wordt, dan is dat niet wenselijk. 

Wat is een duurzame website?

Een duurzame website is een website waar de klant ruim 5 jaar mee kan werken. En dat de code, alles wat je maakt, zo clean mogelijk is. We zijn daarom altijd kritisch bij de implementatie van de wensen van klanten en partijen met wie we samenwerken. We stellen vragen als is dit wel echt belangrijk, is dit wat je wilt? Belangrijk, want de tijd en energie kunnen we ook aan andere features besteden. Ik bouw niet zomaar een design na, maar kijk of het nodig is, of er andere oplossingen zijn en of dit het beste design is die aansluit bij de wens van de klant.

Hoe is dan de sfeer bij LimoenGroen?

Informeel, het is een mooi woord. Maar je echt het gevoel dat je bij LimoenGroen jezelf kan zijn. Er heerst geen duidelijke hiërarchie. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat het werken hier gewoon prettig voelt!

 

Martijn Broere buiten aan het bellen

Op pad met LimoenGroen

Bekijk meer verhalen van onze professionals aan het werk bij mooie klanten. 

Jack en Dominique kijken naar Scrum bord

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.