Collega Martijn Vermeulen bij KRO-NCRV

“We werken niet voor, maar mét de klant. Hoe we dat doen? Veel evalueren en demo’s om continu het team en het resultaat te verbeteren. Zo maken we mooie dingen die ook nog functioneel zijn!”


Martijn Vermeulen, partner bij LimoenGroen

Mooie dingen maken die ook nog functioneel zijn, dat doe ik graag! We werken niet voor, maar mét de klant. We werken met een agile aanpak waarbij veel contact met de klant en het continu bezig zijn met het verbeteren van het resultaat en het proces voorop staan. Zo maken we mooie dingen die ook nog functioneel zijn.

Wat voor bedrijf is LimoenGroen?

LimoenGroen is een relatief kleine club met enthousiaste mensen. We maken technische realisaties oftewel we bouwen websites. En leggen de nadruk op kwaliteit en toegankelijkheid. Dat zie je terug in dat we op zo’n manier bouwen dat we echt een platform realiseren waar de klant behoefte aan heeft.

Hoe werken wij?

We werken volgens de Agile methodiek. Hierdoor zijn we veel bij de klant aanwezig om zoveel mogelijk samen te werken, te sparren en mee te denken. Daar onderscheidt deze methode zich ook in: de intensieve samenwerking en nauwe betrokkenheid tijdens het hele project. We doen korte sprints, hebben veel overleg, geven vaak demo’s en zijn veel aan het reviewen en evalueren. Dat is intensief, maar omdat we continue bezig zijn met het verbeteren van het team en het resultaat, levert het altijd wat moois op!

Martijn Vermeulen lacht bij KRO-NCRV

Op pad met LimoenGroen

Bekijk meer verhalen van onze professionals aan het werk bij mooie klanten. 

Jack en Dominique kijken naar Scrum bord

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.