Rudi staat bij Historisch Centrum Overijssel in het Magazijn

 

“Teams meenemen in functionaliteiten en processen van online projecten. Daar zit ik in mijn kracht.”


Rudi is Project Manager en Scrum Master en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Rudi is Project Manager annex Scrum Master en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid in de Drupal projecten. Rudi kan ook als Product Owner optreden en klanten adviseren en bijstaan in het maken van keuzes op het gebied van tijd en geld. Rudi is een mensen mens en zit in zijn kracht op het snijvlak tussen technische en creatieve teams en opdrachtgevers.

Waarom werk je bij LimoenGroen?

Vanwege de leuke projecten en tevreden klanten! Het is erg fijn als klanten bij je blijven en steeds met nieuwe dingen komen die wij dan mogen maken. Dat zijn duurzame klantrelaties. Ik investeer veel in die klantrelaties. Het geeft veel voldoening om te zien dat die relatie dan blijvend is. Daarnaast heb ik hele fijne collega’s. Heel divers, maar allemaal even enthousiast en betrokken. De ontspannen sfeer is zo prettig!

Wat is een duurzame website voor jou?

Een duurzame website is een degelijk gebouwde website die ruimte biedt voor doorontwikkeling. In mijn beheer-verleden heb ik geleerd dat documentatie en kwaliteit essentieel zijn. Zo kan een website meegroeien met ambities van klanten. Minstens vijf jaar of tot er een nieuwe versie van Drupal is. En zelfs dan draagt duurzaamheid bij aan een mogelijke transitie.

Wat is jouw rol in de ontwikkeling van LimoenGroen?

Mijn kracht ligt in het uitwerken van processen zodat deze eenvoudig en helder worden. Dat zorgt ervoor dat wij beter ons werk kunnen doen en de klant nog beter begrijpt wat we allemaal doen. Dat draagt weer bij aan het service design portfolio waarin visueel ontwerp (UX) en online strategie zit verankerd. Dat doen we samen met partner bureaus.

Technologie vind ik razend interessant, maar ben wat dat betreft een generalist: Ik weet waar onze technologie toegevoegde waarde kan bieden en vertaal dit naar creatieve en technische specificaties. Mijn focus daarbij ligt op het proces en het bevorderen van de samenwerking. Die faciliterende rol is belangrijk en vind ik super leuk.

Imre geeft een presentatie

Op pad met LimoenGroen

Bekijk meer verhalen van onze professionals aan het werk bij mooie klanten. 

Jack en Dominique bij Scrum bord

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.