Tessa Bakker

“Ik wil mijn all-round ervaring blijven uitbreiden en bijdragen met nieuwe functionaliteiten."


Tessa over haar ambities om zich te blijven ontwikkelen

Tessa is een ontwikkelaar met een passie voor open source. Veel vrije tijd brengt zij door in de open source ontwikkelgemeenschap van Drupal om mee te helpen met patches en ontwikkelingen die Drupal een beter CMS maken. Zo beheert zij bijvoorbeeld vrijwillig de drupal.nl website en is zij vanuit haar vorige rol bij ezCompany betrokken bij de Drupal voor Gemeente (DvG) distributie. Tessa is een all-round web developer met een voorliefde voor Drupal.

Waarom ben je bij LimoenGroen binnengestapt?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. LimoenGroen springt er altijd uit op evenementen, heeft daarbij ook nog eens met een mooi portfolio met klanten, een open sfeer en flinke dosis kennis. Dan ben ik wel om.

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

De projecten bij LimoenGroen zijn allemaal mooi vormgegeven. Na het maken van voornamelijk  technische websites is dat een leuke afwisseling. Mijn collega’s zijn veelal actief betrokken in de Drupal open source gemeenschap. Ik verwacht weer wat nieuwe dingen van ze te leren.

Wat zijn je ambities? 

Ik wil graag mijn all-round ervaring verder uitbreiden. Momenteel staat een JavaScript Framework op mijn verlanglijstje en ben ik bezig mijn kennis van Drush 9 (set van tools voor Drupal 8) verder uit te breiden. Dit doe ik ook door bij te dragen met nieuwe functionaliteiten.

Wat doe je als je niet met Drupal bezig bent?

Ik speel graag offline een game met vrienden, meestal is dit Warhammer, ook daarin bestaat een actieve community en helpt iedereen elkaar met tips en tricks om de figuren in het spel zo mooi mogelijk te maken en te schilderen.

Lege bureaustoel

Vacatures

We zoeken enthousiaste developers die willen doorontwikkelen!

Erik legt uit aan de statafel, laptop scherm op voorgrond

Kom langs en daag ons uit

Beleef hoe het bij ons is op de Duurzame Donderdag.