Updates over Case study

Bekijk alle updates

 • LimoenGroen vernieuwt Eva Jinek online

  KRO-NCRV gaat de behoefte invullen aan betrokken kwaliteitsjournalistiek met een interactief online format voor Eva Jinek. LimoenGroen is betrokken bij de realisatie van het vernieuwde Jinek.nl, waar een goede balans tussen eigen content en bijdragen vanuit de nieuwslezende community centraal komen te staan.: Make-Up your mind met Eva 365 dagen per jaar.
 • Drupal voor Gemeenten: Venlo.nl

  De gemeente Venlo heeft LimoenGroen gevraagd om hun nieuwe website te realiseren op basis van de Drupal-distributie Drupal voor Gemeenten. Samen met ontwerpbureau Freshheads uit Tilburg is de nieuwe website succesvol gerealiseerd.
 • Een nieuwe website voor VIA Water

  VIA Water gaf ons de volgende uitdaging: realiseer een gebruikersvriendelijk Drupal platform waarin kennisuitwisseling centraal staat. Samen met onze partner Puurpxl gingen we deze uitdaging graag aan!
 • Drupal keert terug in de Brakke Grond

  De nieuwe website van Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond staat live. Samen met onze partner Puurpxl realiseerde LimoenGroen de nieuwe website in het Drupal CMS. Het is een bijzonder moment, want Drupal keert na tien jaar terug in de Brakke Grond.