Updates over CSS Day

Bekijk alle updates

 • CSS Days 2017

  Net als in voorgaande jaren bezochten we ook dit jaar het front-end evenement CSS Day, afgelopen vrijdag in Amsterdam. Dirk, Dominique en Martijn doen verslag van de dag.
 • Een terugblik op CSS Day 2015: Flexbox

  Ook dit jaar was LimoenGroen vertegenwoordigd op CSS Day - dé jaarlijkse conferentie over alle nieuwe ontwikkelingen op CSS gebied. Samen met collega Martijn bracht ik een bezoek aan het congres, en ook dit jaar was het een nuttige dag. Martijn heeft in een eerdere post al geschreven over Grid Layout. De tweede presentatie op CSS Day was de topper van de dag. Enhancing Responsiveness with Flexbox werd gepresenteerd door Zoe Mickley Gillenwater. Dit is een nieuwe techniek die heel erg krachtig is.
 • Een terugblik op CSS Day 2015: Grid layout

  Ook dit jaar was LimoenGroen vertegenwoordigd op CSS Day - dé jaarlijkse conferentie over alle nieuwe ontwikkelingen op CSS gebied. Samen met collega Dominique bracht ik een bezoek aan het congres, en ook dit jaar was het een nuttige dag.
 • CSS Day 2014

  Woensdag 4 juni 2014 werd de tweede CSS Day gehouden in het Compagnietheater in Amsterdam. Alle front-enders van LimoenGroen waren aanwezig. Het was mijn eerste keer en zeker de moeite waard!