Updates over Drupal 9

Bekijk alle updates

  • Drupal versie 9 vandaag gelanceerd

    Op 3 juni 2020 wordt Drupal 9 gelanceerd. Versie 9 is gebruiksvriendelijker en kostenefficiënt doordat major upgrades eenvoudiger worden. De release wordt wereldwijd uitgerold én gevierd.
  • Drupal 9: Advies voor organisaties met Drupal versie 7 en 8

    Drupal versie 9 komt uit op 3 juni 2020. De nieuwe versie is gebruiksvriendelijke, uitgebreider en technisch beter dan Drupal 7. Upgraden naar een nieuwe versie is vanaf Drupal 8 een stuk eenvoudiger geworden. Daar zitten echter wel een paar voorwaarden aan. Wil je weten of Drupal 8 nog de juiste keuze is? Of is het verstandig om te wachten op Drupal 9? We geven je het antwoord op deze vragen.
  • Drupal 9: De voordelen voor je online business

    Drupal versie 9 komt uit op 3 juni 2020. Functioneel gezien kan de eerste versie van Drupal 9 hetzelfde als de laatste versie van Drupal 8 (8.9). Deze blog post beschrijft de voordelen van Drupal 9 voor gebruikers die nu nog Drupal 7 of 8 gebruiken. De nieuwe versie is gebruiksvriendelijker en bevat veel krachtige functionaliteit. Ook technisch is Drupal sterk verbeterd en upgrades worden een stuk eenvoudiger. Drupal zet nog verder in op headless en decoupled ontwikkelingen waardoor het CMS het hart wordt voor content dat op vele kanalen en devices kan worden gepresenteerd. Drupal 9 biedt veel voordelen voor je website en jouw online business.