Updates over DrupalCon

Bekijk alle updates

 • LimoenGroen te gast in Talkshow op Drupaljam

  LimoenGroen is Gold sponsor van Drupaljam en helpt daarmee de voortzetting van het evenement en Drupal zelf. Heine Deelstra en Imre Gmelig Meijling zijn te gast in de live Drupal Talkshows. Uniek dit jaar is de combi met DrupalCon, het grootste Drupal congres ter wereld.
 • 10 dingen die we geleerd hebben van DrupalCon

  2017 is een jaar met veel veranderingen voor Drupal, zowel als product als ook op technisch gebied. We hebben 10 opvallende ontwikkelingen van DrupalCon op een rijtje gezet.
 • LimoenGroen goes Dublin

  Volgend week bezoekt LimoenGroen met (bijna) het hele team DrupalCon, het grootste Drupal evenement van Europa. Het drie-daagse programma met bijna 150 presentaties over Drupal ontwikkelingen en web technologie trekt ruim 2500 bezoekers. Een belangrijke week voor Drupal gebruikers, specialisten en geïntresseerden, dus ook voor ons. 
 • Imre Gmelig Meijling spreekt voor de business op DrupalCon Dublin

  LimoenGroen is voltallig op DrupalCon, het jaarlijkse internationale Drupal congres. Ditmaal is Dublin de basis voor de ruim 2 duizend bezoekers die 3 dagen lang kennis en ervaring uitwisselen op het gebied van web technologie, Drupal en online business. Imre Gmelig Meijling is gekozen om een business track te voorzien over het komen tot zakelijk succes met Drupal.
 • LimoenGroen met het hele team aanwezig op DrupalCon

  Van 22-27 september reizen we - net als vorig jaar - weer met het gehele team af naar de Europese DrupalCon, die dit jaar in Praag plaatsvindt. DrupalCon is het grootste Drupal evenement ter wereld met 2000-3000 bezoekers. Wij vinden het erg belangrijk om hierbij aanwezig te zijn: een hele week kennis uitwisselen, vakgenoten ontmoeten en bijdragen aan Drupal. En bovenal: teambuilding!