Updates over Drupaljam

Bekijk alle updates

 • LimoenGroen te gast in Talkshow op Drupaljam

  LimoenGroen is Gold sponsor van Drupaljam en helpt daarmee de voortzetting van het evenement en Drupal zelf. Heine Deelstra en Imre Gmelig Meijling zijn te gast in de live Drupal Talkshows. Uniek dit jaar is de combi met DrupalCon, het grootste Drupal congres ter wereld.
 • Drupaljam:XL

  Op Drupaljam:XL komen Drupal gebruikers en ontwikkelaars bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. Drupaljam:XL trekt ruim 500 bezoekers en duurt het twee dagen.
 • DrupalJam 2017

  DrupalJam is het jaarlijkse congres waar ontwikkelaars, leveranciers én gebruikers van het open source CMS Drupal samenkomen om te netwerken.
 • Een terugblik op DrupalJam 2016

  Donderdag 12 mei vond DrupalJam 2016 plaats: het grootste jaarlijkse Drupal event van Nederland. Dit evenement is zowel op ontwikkelaars gericht als op mensen uit de business en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rondom Drupal.
 • DrupalJam 2013: wij zijn er weer bij!

  DrupalJam is hét evenement voor Drupal ontwikkelaars, gebruikers en ondernemers in Nederland en België. Dit evenement is niet alleen op ontwikkelaars gericht, maar ook (project)managers en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rondom Drupal.