Updates over Evenement

Bekijk alle updates

 • CSS Days 2017

  Net als in voorgaande jaren bezochten we ook dit jaar het front-end evenement CSS Day, afgelopen vrijdag in Amsterdam. Dirk, Dominique en Martijn doen verslag van de dag.
 • Drupal Business Days

  Afgelopen week was Baris aanwezig op de Drupal Business Days in Frankfurt.
 • Frontend United Gent 2016

  Afgelopen weekend stond in het teken van een nieuwe editie van Frontend United, het kennisevenement op het gebied van User Experience (UX), front end ontwikkeling en Drupal. 280 specialisten, ontwikkelaars en ontwerpers verzamelden in Gent voor een weekend lang kennissessies en code sprinten. Een afvaardiging van LimoenGroen was aanwezig én sprak ook op Frontend United.
 • Een terugblik op DrupalJam 2016

  Donderdag 12 mei vond DrupalJam 2016 plaats: het grootste jaarlijkse Drupal event van Nederland. Dit evenement is zowel op ontwikkelaars gericht als op mensen uit de business en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rondom Drupal.
 • DrupalJam 2013: wij zijn er weer bij!

  DrupalJam is hét evenement voor Drupal ontwikkelaars, gebruikers en ondernemers in Nederland en België. Dit evenement is niet alleen op ontwikkelaars gericht, maar ook (project)managers en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rondom Drupal.