Updates over Front-End Ontwikkelaar

Bekijk alle updates

 • Ilias Azagagh gestart bij LimoenGroen

  Na zijn stage bij LimoenGroen is Ilias hard bezig zich te ontwikkelen als JavaScript developer met affiniteit voor accessibility. Daarvoor zit hij bij ons op de juiste plek!
 • 6 front-end ontwikkelingen in Drupal

  Zes front-end ontwikkelingen op het gebied van Drupal 8 en Drupal 9. Dit artikel is onderdeel van de blogpost serie over DrupalCon Amsterdam 2019.
 • Een terugblik op Fronteers 2014

  Nog geen week na Drupalcon stond de volgende conferentie al weer voor de deur: Fronteers 2014. Dit tweedaagse event werd zoals altijd gehouden in het sfeervolle Theater Tuschinski in Amsterdam.
 • CSS Day 2014

  Woensdag 4 juni 2014 werd de tweede CSS Day gehouden in het Compagnietheater in Amsterdam. Alle front-enders van LimoenGroen waren aanwezig. Het was mijn eerste keer en zeker de moeite waard!
 • Een kijkje in de keuken bij LimoenGroen: Front-End Developer

  Bij een uitgebreide website komt veel kijken. Als klant krijg je bij LimoenGroen niet zomaar een website. Er wordt gekeken naar specifieke oplossingen die aansluiten bij de wensen van u als klant en de bezoekers van uw website. Daar zit een uitvoerig proces achter die ondersteunt wordt door de Agile methodiek. Elk proces heeft een effectieve waarde die aansluit bij de wensen voor de website. Front-End ontwikkeling is zo'n proces bij het bouwen van uw site.