Updates over Presentatie

Bekijk alle updates

 • Drupal Business Days

  Afgelopen week was Baris aanwezig op de Drupal Business Days in Frankfurt.
 • Digitale toegankelijkheid als propositie

  Een website is één van de belangrijkste kanalen waarmee je als organisatie met je doelgroep kunt communiceren. Of het nu om een commercieel belang gaat of iets anders: een groot deel van je doelgroep wordt vaak niet goed bereikt. Dit komt omdat toegankelijkheid een sluitpost is op de scope van veel websites, en hun leveranciers. Hoe buig je dat om? En hoe maakt LimoenGroen het zelfs een speerpunt? Daarover sprak Baris Wanschers in een Engelstalige presentatie op DrupalCamp Gent 2016. 
 • LimoenGroen met het hele team aanwezig op DrupalCon

  Van 22-27 september reizen we - net als vorig jaar - weer met het gehele team af naar de Europese DrupalCon, die dit jaar in Praag plaatsvindt. DrupalCon is het grootste Drupal evenement ter wereld met 2000-3000 bezoekers. Wij vinden het erg belangrijk om hierbij aanwezig te zijn: een hele week kennis uitwisselen, vakgenoten ontmoeten en bijdragen aan Drupal. En bovenal: teambuilding!
 • Seminar "Kunst ontsluiten geen kunst?" zeer geslaagd

  Op woensdag 10 april vond het seminar "Kunst Ontsluiten geen kunst?" plaats in Den Haag: een seminar over het online en internationaal ontsluiten van museumcollecties met behulp van het CMS Drupal. Het seminar vond plaats in het prachtige Gemeentemuseum Den Haag die kosteloos haar locatie ter beschikking stelde.