Updates over Responsive Design

Bekijk alle updates

  • Digitale toegankelijkheid als propositie

    Een website is één van de belangrijkste kanalen waarmee je als organisatie met je doelgroep kunt communiceren. Of het nu om een commercieel belang gaat of iets anders: een groot deel van je doelgroep wordt vaak niet goed bereikt. Dit komt omdat toegankelijkheid een sluitpost is op de scope van veel websites, en hun leveranciers. Hoe buig je dat om? En hoe maakt LimoenGroen het zelfs een speerpunt? Daarover sprak Baris Wanschers in een Engelstalige presentatie op DrupalCamp Gent 2016. 
  • CSS Day 2014

    Woensdag 4 juni 2014 werd de tweede CSS Day gehouden in het Compagnietheater in Amsterdam. Alle front-enders van LimoenGroen waren aanwezig. Het was mijn eerste keer en zeker de moeite waard!
  • Een kijkje in de keuken bij LimoenGroen: Front-End Developer

    Bij een uitgebreide website komt veel kijken. Als klant krijg je bij LimoenGroen niet zomaar een website. Er wordt gekeken naar specifieke oplossingen die aansluiten bij de wensen van u als klant en de bezoekers van uw website. Daar zit een uitvoerig proces achter die ondersteunt wordt door de Agile methodiek. Elk proces heeft een effectieve waarde die aansluit bij de wensen voor de website. Front-End ontwikkeling is zo'n proces bij het bouwen van uw site.