Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning met een marktconforme SLA.

Wij helpen graag mee in de groei van de online tools en versterken van jouw online propositie. Wijzigingen op basis van nieuwe inzichten horen in de evolutie van een website nadat deze live is gegaan. Het is daarnaast van groot belang dat je website technisch up-to-date blijft en dat security updates worden geïnstalleerd. Wij bieden Drupal updates en support op structurele basis of op basis van prepaid uren.

Monitoring

Wij evalueren continu updates, monitoren server logs en reageren als de site offline is. Periodiek ontvang je van ons een rapport waarin de bijgewerkte modules staan, welke tests wij hebben gedaan om de werking van de site te controleren en een statusoverzicht van de uptime van de website. Wij installeren altijd pro-actief relevante security-updates van de gebruikte Drupal modules en Drupal core als de veiligheid van de website in het gedrang komt.

Intake audit

Bij het overnemen van bestaande websites voeren wij altijd eerst een Intake Audit uit. Dit geeft inzicht in de inrichting van Drupal, de gebruikte modules en de robuustheid van de inrichting. Aan de hand van de intake bepalen wij of de kwaliteit dusdanig is dat wij de website in beheer willen en kunnen nemen.

Hoe staat het met jouw Drupal security?

Voor de veiligheid van jouw online platform én imago is het van groot belang dat met relevante security updates worden geïnstalleerd. Als actief bijdrager aan de wereldwijde veiligheid van Drupal bieden wij proactief onderhoud voor onze klanten voor een veilige en betrouwbare Drupal website. 

Wil je ook Drupal beveiliging van het hoogste niveau?

Neem contact op