Wat we doen

Advies, ontwikkeling en support.

Illek Peter (CC BY-SA 2.0)

Een website ontwikkel je voor nu en voor de toekomst. Je wilt Iets betekenen, voor je eigen organisatie en voor je doelgroep. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie. Wij maken duurzame websites. Toegankelijk voor iedereen, los van plaats, apparaat of beperking. Schaalbaar en makkelijk aanpasbaar aan online ambities. Die over vijf jaar nog steeds uitstekend werken. Wij zijn LimoenGroen. 

Strategie en advies

Een website ontwikkel je met een reden. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie met je doelgroep. Iets betekenen voor  je organisatie en voor je doelgroep, dat is waar het om gaat.  Alle keuzes die we maken, dragen hier aan bij. We adviseren over digitale transformatie, helpen met het opstellen van online doelstellingen en KPI’s en doen doen audits op code, kwaliteit en veiligheid.

Lees meer over strategie en advies

Ontwikkeling

Onze  websites zijn vernieuwend, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Voor iedereen, ongeacht tijd, plaats of beperking. We kijken niet alleen naar het moment van opleveren, maar houden rekening met doorontwikkeling en onderhoud. Met flexibele onderdelen n die over vijf jaar nog te gebruiken zijn. Wij werken volgens ontwikkel­standaard­en en met versie- en issue ­beheer­software. We zijn ISO27001 gecertificeerd en tonen daarmee aan dat onze processen rondom informatiebeveiliging op orde zijn. Onze websites voldoen aan de WCAG W3C standaarden.

Voor de ontwikkeling van onze websites maken we gebruik van Open Source oplossingen: Drupal, Symfony, React en Solr.

Meer over ontwikkeling

Beheer en ondersteuning

Met een OTAP straat en onze ontwikkelstandaarden waarborgen we de kwaliteit van ons ontwikkelproces. Door Continuous Integration worden al onze wijzigingen volledig geautomatiseerd toegepast op alle omgevingen. Ook tijdens beheer en ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning en urgente zaken. Of het nu een bug is, of een nieuw concept waarmee je snel naar de markt wilt, wij staan voor jou klaar. Prepaid of per maand.

Verder lezen over beheer en ondersteuning