Beeldscherm met code

Drupal dienstverlening

Drupal advies, ontwikkeling en support

Een website ontwikkel je voor nu en voor de toekomst. Je wilt Iets betekenen, voor je eigen organisatie en voor je doelgroep. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie. Wij maken duurzame websites. Toegankelijk voor iedereen, los van plaats, device of beperking. Schaalbaar en makkelijk aanpasbaar aan online ambities. Die over vijf jaar nog steeds uitstekend werken. Wij zijn LimoenGroen. 

Strategie en advies

Een website ontwikkel je met een reden. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie met je doelgroep. Iets betekenen voor  je organisatie en voor je doelgroep, dat is waar het om gaat.  Alle keuzes die we maken, dragen hier aan bij. We adviseren over digitale transformatie, helpen met het opstellen van online doelstellingen en KPI’s en doen doen audits op code, kwaliteit en veiligheid.

 

Drupal development

Onze Drupal websites zijn vernieuwend, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Voor iedereen, ongeacht tijd, plaats of beperking. We kijken niet alleen naar het moment van opleveren, maar houden rekening met doorontwikkeling en onderhoud. Met flexibele onderdelen n die over 5 jaar nog te gebruiken zijn. Wij werken volgens ontwikkel­standaard­en en met versie- en issue­beheer­software. We volgen de OWASP beveiligingsaanbevelingen en onze websites voldoen aan de WCAG W3C standaarden.

 

Beheer en support

Met OTAP waarborgen we de kwaliteit van ons ontwikkelproces. Door Continuous Integration worden al onze wijzigingen volledig geautomatiseerd geïmplementeerd op alle omgevingen. Ook tijdens beheer en ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning en urgente zaken. Of het nu een bug is, of een nieuw concept waarmee je snel naar de markt wilt, wij staan voor jou klaar. Prepaid of per maand.