Nieuws

 • Drupal 10: Advies voor organisaties met Drupal versie 7 en 9

  Drupal versie 10 komt uit op 14 december 2022. De nieuwe versie is gebruiksvriendelijker en uitgebreider. Upgraden naar een nieuwe versie is vanaf Drupal 8 (en dus ook 9) een stuk eenvoudiger geworden. Daar zitten echter wel een paar voorwaarden aan. Wil je weten of Drupal 9 nog de juiste keuze is? Of is het verstandig om te wachten op Drupal 10? We geven antwoord op deze vragen en helpen je bepalen wat de beste keuze is voor jouw Drupal website.
 • LimoenGroen Klantonderzoek 2022

  Wat vinden onze opdrachtgevers van onze samenwerking en onze dienstverlening? En wat is er veranderd in het gebruik van online platformen en websites als gevolg van corona? Dit zijn de uitkomsten van ons klantonderzoek.
 • LimoenGroen wint Splash Awards 2021

  LimoenGroen wint in de Splash Awards 2021 drie maal. ProQR, Slachtofferhulp Nederland en Nationaal Restauratiefonds hebben gewonnen! De online platformen werden uit 57 inzendingen bekroond met de vakprijs voor beste Drupal projecten.
 • LimoenGroen te gast in Talkshow op Drupaljam

  LimoenGroen is Gold sponsor van Drupaljam en helpt daarmee de voortzetting van het evenement en Drupal zelf. Heine Deelstra en Imre Gmelig Meijling zijn te gast in de live Drupal Talkshows. Uniek dit jaar is de combi met DrupalCon, het grootste Drupal congres ter wereld.
 • Global Accessibility Awareness Day 2021

  Vandaag is het Global Accessibility Awareness Day, een dag waarop extra aandacht wordt gevraagd voor digitale toegankelijkheid en inclusiviteit van
 • LimoenGroen wint derde FD Gazellen Award

  Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. LimoenGroent wint de award voor de derde keer.
 • Week van de Toegankelijkheid

  In de Week van de Toegankelijkheid is er aandacht voor digitaal toegankelijke websites en apps die door iedereen kunnen worden gebruikt, óók mensen met een beperking. Deze week lanceren LimoenGroen en PUURPXL de Accessibility Cheatsheet.