Nieuws

 • LimoenGroen wint derde FD Gazellen Award

  Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. LimoenGroent wint de award voor de derde keer.
 • Week van de Toegankelijkheid

  In de Week van de Toegankelijkheid is er aandacht voor digitaal toegankelijke websites en apps die door iedereen kunnen worden gebruikt, óók mensen met een beperking. Deze week lanceren LimoenGroen en PUURPXL de Accessibility Cheatsheet.
 • React vs. Vue.js in 2020 maakt het nog uit?

  Een uitgebreide vergelijking tussen de Javascript frontend frameworks Vue.js en React. Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voordelen voor ontwikkelaars? En voor opdrachtgevers van website implementaties?
 • Drupal versie 9 vandaag gelanceerd

  Op 3 juni 2020 wordt Drupal 9 gelanceerd. Versie 9 is gebruiksvriendelijker en kostenefficiënt doordat major upgrades eenvoudiger worden. De release wordt wereldwijd uitgerold én gevierd.
 • Maatregelen n.a.v. COVID-19 (coronavirus)

  Naar aanleiding van de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken, hebben wij besloten ons kantoor te sluiten tot in ieder geval 28 april.
 • Ilias Azagagh gestart bij LimoenGroen

  Na zijn stage bij LimoenGroen is Ilias hard bezig zich te ontwikkelen als JavaScript developer met affiniteit voor accessibility. Daarvoor zit hij bij ons op de juiste plek!
 • Even voorstellen: Wies en Tonny

  Wies de Graaf en Tonny Su studeren Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam en lopen de komende tijd stage bij LimoenGroen.
 • Drupal 9: Advies voor organisaties met Drupal versie 7 en 8

  Drupal versie 9 komt uit op 3 juni 2020. De nieuwe versie is gebruiksvriendelijke, uitgebreider en technisch beter dan Drupal 7. Upgraden naar een nieuwe versie is vanaf Drupal 8 een stuk eenvoudiger geworden. Daar zitten echter wel een paar voorwaarden aan. Wil je weten of Drupal 8 nog de juiste keuze is? Of is het verstandig om te wachten op Drupal 9? We geven je het antwoord op deze vragen.