Drupal development

Drupal development

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk, voor iedereen

Toegankelijkheid eerst: onze websites zijn door iedereen te gebruiken, ook door mensen met een beperking. Dus mensen die geen muis kunnen bedienen of (kleuren-)blind zijn. Maar ook mensen die tijdelijk beperkt zijn; bijvoorbeeld doordat ze in de trein naar video willen kijken - zonder geluid en mét ondertiteling. Door toegankelijkheidseisen toe te passen is de website ook beter vindbaar.

Duurzaam betekent dat je website langer meegaat dan je gewend bent. Over vijf jaar is die nog prima bruikbaar en hoef je niet alles opnieuw te doen. Met de keuzes die we vanaf dag 1 maken kijken we niet alleen naar de oplevering, maar ook naar de jaren die volgen. En pas vanaf go-live gaan we meten en zien we wat écht werkt. Duurzaam betekent dat alles robuust en met een goed doordachte architectuur is opgezet.

We werken samen met creatieve bureau’s als Schaapontwerpers en Puurpxl, Freshheads en _edenspiekermann. Want wij zijn vooral vooral technici maar bemoeien ons graag met het concept en het ontwerp. Daar wordt het proces efficiënter van en het resultaat beter!

Met partners voor de duurzame hosting en een OTAP omgeving waarborgen we de kwaliteit van ons ontwikkelproces. Door Continuous Integration (CI) worden al onze wijzigingen volledig geautomatiseerd uitgerold op alle omgevingen. Ook tijdens beheer en ondersteuning.

Een cadeautje op een houten tafel

Nemen is het nieuwe geven

Wij werken met open source software en geven veel van onze kennis en code terug. Dit is een overzicht van modules, presentaties en evenementen waar we aan bijdragen. Doordat we delen, staan we steevast in de top van Nederlandse service providers op drupal.org.