Een open laptop door een glazen raam met zonlicht

Drupal strategie en advies

Van digitale transformatie tot security audits

Een website ontwikkel je met een reden. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie met je doelgroep. Écht iets betekenen voor je organisatie en voor je doelgroep, dat is waar het om gaat. Alle keuzes die we maken, dragen daaraan bij. Als we denken dat iets niet gaat werken, zeggen we dat ook.

We kijken daarbij van buiten naar binnen, zoals gebruikers dit doen. Want websites worden gebruikt door mensen. We adviseren over digitale transformatie, helpen met het opstellen van online doelstellingen en KPI’s en voeren audits uit op code, kwaliteit en veiligheid.

Door regelmatig samenzitten en sparren houden we elkaar scherp. Grote inzet van beide kanten is noodzakelijk voor een succesvol eindresultaat. Daarbij is een website nooit af: we streven dan ook naar een strategische relatie waarbij we gezamenlijk inspelen op de veranderende markt.

Door onze achtergrond bij diverse ICT organisaties en bureaus en onze samenwerking met design partners, denken wij mee met de vraag achter de vraag. De behoefte van gebruikers en bezoekers. We helpen met keuzes die bijdragen aan online doelstellingen en invloed hebben op tijd en geld. Dit maakt dat we door de hele keten, van concept tot beheer en strategie tot uitvoering kunnen meedenken voor de langere termijn.

AIDA

Hoe wordt jouw website doeltreffend?

Welke keuzes maak je vandaag zodat je website straks gaat renderen? Voordat je functionaliteiten gaat toevoegen, bedenk goed wat de website moet doen. Breng in kaart waar geld mee verdiend wordt en ken je doelgroep en haar behoeften.