Ontwikkeling

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk, voor iedereen.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid eerst: onze websites zijn door iedereen te gebruiken, ook door mensen met een beperking. Dus mensen die geen muis kunnen bedienen of (kleuren-)blind zijn. Maar ook mensen die tijdelijk beperkt zijn; bijvoorbeeld doordat ze in de trein naar video willen kijken - zonder geluid en mét ondertiteling. Door toegankelijkheidseisen toe te passen is de website ook beter vindbaar.

Duurzaam

Duurzaam betekent dat je website langer meegaat dan je gewend bent. Over vijf jaar is die nog prima bruikbaar en hoef je niet alles opnieuw te doen. Met de keuzes die we vanaf dag één maken kijken we niet alleen naar de oplevering, maar ook naar de jaren die volgen. Vanaf de livegang kan je meten en zien we wat écht werkt. Duurzaam betekent dat alles robuust en met een goed doordachte architectuur is opgezet.

Veilig

Als je een website laat ontwikkelen, dan wil je ook dat je informatie veilig wordt verwerkt. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd en hebben daarmee aantoonbaar onze processen rondom informatiebeveiliging op orde.

Techniek

Wij zijn Drupal specialisten. Dat wil niet zeggen dat dit een "one size fits all" oplossing is. We kijken kritisch naar de wensen en doelstellingen en zullen de best passende oplossing toepassen. Zo realiseren wij naast met Drupal ook oplossingen met Symfony, React of een combinatie van technieken. Zodanig, dat de wensen optimaal kunnen worden ingevuld.

Partners

We werken samen met creatieve bureau’s als Schaapontwerpers en Puurpxl. Want wij zijn vooral vooral technici maar zijn ook betrokken bij het bepalen van het concept en het ontwerp. Daar wordt het proces efficiënter van en het resultaat beter!

Met partners voor de duurzame hosting en een OTAP omgeving waarborgen we de kwaliteit van ons ontwikkelproces. Door Continuous Integration (CI) worden al onze wijzigingen volledig geautomatiseerd uitgerold op alle omgevingen. Ook tijdens beheer en ondersteuning.

Nemen is het nieuwe geven

Wij werken met open source software en geven veel van onze kennis en code terug. Dit is een overzicht van modules, presentaties en evenementen waar we aan bijdragen. Doordat we delen, staan we steevast in de top van Nederlandse service providers op drupal.org.