Manifesto

Onze kernwaarden zijn duurzaam, toegankelijk, teamwork, nieuwsgierig, open source en kwaliteit.

Wij bouwen online toepassingen die kostenefficiënt meegroeien met online ambities en over vijf jaar nog prima te gebruiken zijn. Onze websites zijn vernieuwend, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Voor iedereen, los van device, plaats of beperking.

Dit zijn onze kernwaarden.

Duurzaam

Wij leveren online toegevoegde waarde met duurzame websites, die meegroeien met online ambities en over vijf jaar nog prima te gebruiken zijn.

Toegankelijk

Onze websites zijn vernieuwend, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Voor iedereen, los van device, plaats of beperking. Je website wordt ook beter gevonden. 

Teamwork

Samenwerken met klanten aan een gemeenschappelijk doel waarbij klant en leverancier één team zijn.

Nieuwsgierig

Geprikkeld door nieuwsgierigheid zoeken we slimme, innovatieve oplossingen.

Open Source

Open Source laat ons delen en bijdragen. Wij gebruiken Drupal omdat we daarmee helpen websites mee te laten groeien met organisaties.  

Kwaliteit

We staan voor wat we maken. Met kwaliteit en enthousiasme, in alles wat we doen. Werkplezier staat voorop en we vieren successen.

Bekijk onze brochure (PDF, 2.9MB)

Wat kan jouw organisatie nog meer uit online halen?

Online strategie, implementatie van de website of integratie met je backoffice, dat doen wij met Drupal. Eens kennismaken om te bekijken wat we voor jouw organisatie allemaal kunnen betekenen?