Vacatures

We hebben ruimte voor specialisten met passie en een eigen mening die aan gave en leuke projecten willen werken voor trotse en tevreden klanten.

Bij LimoenGroen realiseren we toegankelijke websites die minstens 5 jaar mee kunnen groeien met online ambities van onze opdrachtgevers. Wij dragen bij aan de Drupal gemeenschap, hebben tevreden klanten met mooie projecten. Wij bieden je een dynamische omgeving waar iedereen een waardevolle bijdrage levert en zichzelf kan zijn. We zijn op zoek naar nieuwsgierige mensen met een passie voor webdevelopment. Spreekt dit jou aan? Bekijk onze vacatures of stuur vrijblijvend je open sollicitatie!

Onze vacatures

Drupal Backend ontwikkelaar

Zoek je als Drupal Backend ontwikkelaar een team waarmee jij ook kunt leren en groeien?

Backend ontwikkelaar

Heb je ervaring met PHP, Composer, MySQL en zoek je een team waar je als ontwikkelaar verder kunt leren en groeien?

Support ontwikkelaar

Zoek jij als Support ontwikkelaar een team waarbinnen jij verder kunt leren en groeien? 

Meer vacatures

Project Manager

Zoek jij als Project Manager leuke projecten voor interessante klanten waar jij ervoor zorgt dat er een goed resultaat wordt neergezet?

Frontend ontwikkelaar

Heb je ervaring met HTML, CSS, SASS, Twig en Javascript en zoek je een team om aan mooie projecten fantastisch af te stijlen?

Open sollicitatie

Wij zijn een dynamisch Drupal bureau uit Amsterdam en we zoeken teamplayers die willen meegroeien, ontwikkelen en bouwen voor mooie klanten en gave projecten! Kom je langs?

Duurzame Donderdag

Op Duurzame Donderdag werken wij aan eigen projecten om inspiratie op te doen en  nieuwe dingen te leren.