Drupal development

Drupal development

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk, voor iedereen

Toegankelijkheid eerst: onze websites zijn door iedereen te gebruiken, ook door mensen met een beperking. Dus mensen die geen muis kunnen bedienen, kleurenblind zijn of simpelweg in de trein naar video, zonder geluid en met ondertitels. Door webrichtlijnen toe te passen is de website ook beter vindbaar.

Duurzaam betekent dat je website langer meegaat dan je gewend bent. Over vijf jaar is die nog prima bruikbaar en hoef je niet alles opnieuw te doen. Met de keuzes die we vanaf dag 1 maken kijken we niet alleen naar oplevering, maar ook naar de jaren die volgen. En pas vanaf golive, gaan we meten en zien we wat echt werkt. Duurzaam betekent ook dat alles robuust en met een goed doordachte architectuur is opgezet. Goede documentatie, zowel vooraf als bij oplevering hoort daarbij.

We werken samen met creatieve bureau’s als Schaapontwerpers en Puurpxl, Freshheads en _edenspiekermann. Want wij zijn vooral vooral technici maar bemoeien ons graag met het concept en het ontwerp. Daar wordt het proces efficiënter van en het resultaat beter!

Met partners voor de duurzame hosting en een OTAP omgeving waarborgen we de kwaliteit van ons ontwikkelproces. Door Continuous Integration (CI) worden al onze wijzigingen volledig geautomatiseerd uitgerold op alle omgevingen. Ook tijdens beheer en ondersteuning.

Een cadeautje op een houten tafel

Nemen is het nieuwe geven

Wij werken met open source software en geven veel van onze kennis en code terug. Dit is een overzicht van modules, presentaties en evenementen waar we aan bijdragen. Doordat we delen, staan we steevast in de top van Nederlandse service providers op drupal.org.