24Kitchen maakt kans om Website van het Jaar 2019 te worden!

Nieuws
Publicatiedatum:

De lekkerste website van Nederland maakt kans op de Website van het Jaar 2019 titel

24Kitchen.nl, dé website in Nederland voor foodlovers is genomineerd in de categorie Media voor de De Website van het Jaar verkiezing. Dit is de online publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. Stem mee op de website die Nederland elke dag antwoord geeft op de vraag: Wat eten we vandaag!

De lekkerste website van Nederland

Al bijna acht jaar is 24Kitchen het platform voor alles wat te maken heeft met eten, koken en food lifestyle. LimoenGroen en SchaapOntwerpers ontwikkelden in opdracht van De Persgroep en FOX Networks Group de 24Kitchen website waarmee je razendsnel recepten kunt vinden en dagelijks een portie culinaire inspiratie krijgt.

Met 1 miljoen unieke bezoekers per maand en 40 procent groei t.o.v. 2018 is 24Kitchen een succes. Door contentsyndicatie met De Persgroep Nederland bereikt 24Kitchen dagelijks een groot deel van Nederland. 

Stem mee!

Zoek jij  wel eens iets lekkers op 24Kitchen.nl of vind je dat 24Kitchen.nl de Website van het Jaar 2019 verdiend? Stem dan mee! Op 20 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking bij de Amsterdome in Amsterdam.