Drupal Tech Talk 28: Where would we be without API's?

Blog
Publicatiedatum:

Louis deelt zijn kennis over OAuth.

Onder de titel “Where would we be without API's?” was de Drupal Tech Talk 12 september te gast bij Swis in Leiden. Toen we de eerste spreker, Louis Nagtegaal, vastlegden voor deze meetup, wist nog niemand dat hij daar zou staan vanuit LimoenGroen. Maar hij stond er, en deelde zijn kennis over OAuth: niet alleen de theorie, maar ook de implementatie in echte projecten. Zoals we al voelden aankomen... dat is niet hetzelfde.

De Drupal Tech Talk is een technische meetup die telkens op een andere locatie plaatsvindt en wordt georganiseerd door LimoenGroen. Een flinke lading pizza’s en het gezelschap van meer dan 20 Drupal developers vormde de pauze voordat we weer verder gingen met de tweede sessie. Björn Brala vertelde over de JSON:API specificatie, en overtuigde de aanwezigen van de kracht en voordelen van deze standaard.

We bedanken de sprekers voor hun tijd en kunde, en Swis voor de gastvrije ontvangst en catering. Heb je het gemist, dan kan je de live stream nog terugvinden op ons YouTube kanaal. Ondertussen kijken we ook vooruit naar de volgende Drupal Tech Talk, op 14 november in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd om te komen of wil je vast op de hoogte blijven? Meld je dan aan op https://www.meetup.com/drupalnl/events/261926053/ .