Jack kijkt van achter glas in het Eye Filmmuseum

Een middag vol inspiratie en nieuwe contacten voor klanten en partners

Gisteren vond de eerste LimoenGroen eyeopener plaats. In het indrukwekkende Eye Filmmuseum kwamen opdrachtgevers en partners van LimoenGroen samen om op informele wijze elkaar te leren kennen en kennis en ideeën uit te wisselen. LimoenGroen is partner van Eye en daarom opende de directeur van Eye, Sandra den Hamer de middag. Aansluitend werd de nieuwe expositie van Ryokji Ikeda bezocht geproost op de opgedane inspiratie en nieuwe kansen.

Hard werken voor kwaliteit en het vieren van successen kenmerkt ons. Daar maken we geen geheim van. Soms moet je ook even stilstaan en de tijd nemen voor elkaar. Een gezellige middag daar staat iedereen voor open. Wanneer het ook nog zakelijke waarde heeft, is het  aantrekkelijker om er een middag voor vrij te maken. En dus maakten we een programma van 4 interessante kennissessies van steeds een half uurtje. Zo kreeg iedereen, opdrachtgevers, partners en wijzelf een hoop inspiratie, ideeën en praktische toepassingen mee.  

 

Thumbnail

Als partner van het Eye Filmmuseum mochten we gebruik maken van de fantastische locatie aan het Eye. Sandra den Hamer, directeur van Eye Filmmuseum gaf een korte toelichting op de samenwerking met LimoenGroen en de razend interessante missie van Eye, als conservator van Nederlands film erfgoed. Eye nam ons aansluitend ook mee door de nieuwe expositie van Japans kunstenaar Ryoki Ikeda, die beeld, geluid en data mixed tot een surrealistische en overweldigende ervaring. Een fantastische digitale afsluiter van de eyeopener.

Thumbnail

De positieve feedback van de opdrachtgevers van LimoenGroen hangen we trots op de koelkast van ons kantoor. Relaties zijn wederzijds en dus kregen alle aanwezige klanten en partners van LimoenGroen een polaroid met een positieve noot vanuit onze teamleden. Op het  terras aan het IJ werd in de warme najaarszon nog lang nagepraat. Met veel positieve energie, complimenten en nieuwe verbindingen is de eyeopener wat ons betreft een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Thumbnail

 

Hansjorg Ahrens, Projectleider Educatieve Ontwikkeling bij Naturalis: "Even laten weten dat ik erg genoten heb gistermiddag, het was een cadeautje. En daar wil je er altijd meer van, dus volgend jaar mag het van mij nog een keer gebeuren. Misschien in Naturalis? Ik weet nu welke kant Drupal uitgaat, hoe ik een product vision kan opstellen en ik weet meer van zwarte gaten. Ik wist al dat jullie een topclub zijn waarbij Natuurwijzer in goede handen is...Marloes, dank voor je mooie compliment!"

Credits

Dank aan Lisette Beentjes (Puurpxl), Kevin van den Daatselaar (KRO-NCRV) en Jelle IJntema (PO-Raad) voor jullie presentaties. Dank ook aan onze opdrachtgevers voor jullie komst. En onze partners Schaap Ontwerpers en Van Maes voor de input en bijdrage. Een bijzondere vermelding voor Puurpxl, voor het ontwerp van het eyeopener beeldmerk.

Bekijk het fotoalbum
Overzicht van de presentaties

Foto expositie © Ryoji Ikeda photo by Ryuichi Maruo

 

Onderwerpen