Evajinek.nl genomineerd voor twee Dutch Interactive Awards

Nieuws
Publicatiedatum:

Nominaties in de categorieën Social en Content

Genuanceerd, verbindend en constructief: Sinds januari geeft Eva je elke dag haar selectie van nieuws dat haar verrast of nieuwe inzichten verschaft op evajinek.nl. Met een toegewijde redactie én een persoonlijk Facebook kanaal. En dat dit bijzonder is, wordt nu opgemerkt.

Het platform bestaat uit hoogwaardige content die dagelijks gecureerd wordt door Eva met een redactieteam. Daarnaast is Eva Jinek het eerste journalistieke merk dat experimenteert met een chatbot als slim distributiemechanisme om de content elke dag bij mensen in hun broekzak te krijgen. De chatbot houd je gepersonaliseerd op de hoogte en wordt op dit moment doorontwikkeld tot een fijnmazige bot met een conversational interface. Zo kan iedereen chatten met Eva en zorgvuldig geselecteerd nieuws volgen. 

Niet één, maar twee

Evajinek.nl is genomineerd voor twee (2) Dutch Interactive Awards! Voor de categorieën ‘social’ en ‘content’. De Dutch Interactive Awards worden uitgereikt aan het beste interactieve werk dat gemaakt is in Nederland. We vinden het dus een hele eer om genomineerd te worden met evajinek.nl! 

Lees hier meer over de nominatie en op de website van Eva Jinek