Daniel en Ron samen aan het werk

Even voorstellen: Daniel en Ron

Ron en Daniël studeren op de Hogeschool van Amsterdam en doen de opleiding ICT Software Engineering. Beiden gaan bij LimoenGroen een maand lang een bootcamp volgen en daarna meedraaien in één van de scrumteams. Zij zullen een bijdrage leveren aan website projecten met het open source CMS Drupal en ondersteuning bieden bij beheer en innovatie.

Daniel: “Als derdejaars student aan de Hogeschool van Amsterdam kijk ik erg uit naar de komende periode.  Aan de Hogeschool heb ik voornamelijk algemene kennis opgedaan in software development en zelf had ik wat hobby ervaring met webdevelopment skills opgedaan. Het is fijn dat Limoengroen al eerder ervaring heeft gehad met stagiairs van de Hogeschool van Amsterdam en dat het hen ook goed was bevallen. Met behulp van een senior developer krijgen we een maand lang een training om vervolgens mee te draaien in een van de scrumteams. Het is mooi dat de kennis die we opdoen, ook daadwerkelijk gaan toepassen op echte opdrachten. Ik hoop hier veel nieuwe technieken voor zowel front- als backend te leren. Verder wil ik graag mezelf ontwikkelen met behulp van persoonlijke leerdoelen op het gebied van onderzoekend en communicatief vermogen.”   

Ron: “Ik heb redelijk wat ervaring met front-end technieken en design. Hiervoor heb ik al een volledige studie gevolgd in Interactief Vormgeven. Daar ben ik helaas achter gekomen dat designen niet iets voor mij is. Daarom wil ik graag meer in de code gaan duiken met front-end en back-end technieken. In mijn vrije tijd ben ik graag met kleine projecten bezig. Kleine experimenten met javascript, php en andere technieken. Meestal stelt het eindresultaat niks voor maar dat maakt me niet uit. Ik vind het leuk om te ontdekken wat je kan maken. Bij Limoen groen krijg ik de indruk dat dit wel gaat lukken. Ze bieden beide technieken aan en het voelt als een gezellige omgeving waar ze je aanmoedige om veel te onderzoeken.”

Daniel (links) en Ron

Ron en Daniel zijn de komende maanden onderdeel van ons team. Welkom!

Onderwerpen