Even voorstellen: Dean en Jasper

Nieuws
Publicatiedatum:

Stagiairs van de Hogeschool van Amsterdam gaan scrummen bij LimoenGroen

Dean en Jasper studeren op de Hogeschool van Amsterdam en doen de opleiding ICT Software Engineering. Beiden gaan bij LimoenGroen een maand lang een bootcamp volgen en daarna meedraaien in één van de scrumteams. Zij zullen een bijdrage leveren aan website projecten met het open source CMS Drupal en ondersteuning bieden bij beheer en innovatie.

Dean: “Er heerst een gezellige informele werksfeer waar iedereen elkaar graag helpt. De meeste developers zijn erg ervaren en kunnen hun Drupal kennis goed overbrengen een beginners. Ook is het fijn dat er naast mij nog een tweede stagiaire bij is waardoor wij elkaar kunnen helpen als iets even niet lukt. De lunch is vrij uitgebreid en hier weet ik als student dan ook goed van te profiteren. Ik ben benieuwd naar de aankomende maanden en weet zeker dat ik hier erg veel ga leren!

Jasper: “De afgelopen 2 jaar op school heb ik vooral algemene kennis opgedaan. Ik kon me altijd maar slecht inbeelden hoe ik al die kennis in de praktijk zou kunnen brengen. Ik ben blij dat ik bij Limoengroen als Drupal developer stage kan lopen om hierachter te komen. Bij Limoengroen heerst een goede sfeer waardoor je je snel thuis voelt. De gezamenlijke lunch draagt hier ook veel aan bij omdat je elkaar dan in een ontspannen sfeer leert kennen wat erg handig is als je net nieuw bent.

Jasper en Dean maken de komende maanden deel uit van ons team en we heten ze van harte welkom!