Even voorstellen: Wies en Tonny

Nieuws
Publicatiedatum:

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam lopen stage bij LimoenGroen

Wies de Graaf en Tonny Su studeren Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam. Ze volgen momenteel het Drupal bootcamp en gaan meedraaien in onze scrum teams. Daarmee gaan ze  waardevolle praktijkervaring opdoen met het uitvoeren van digitale projecten met het open source CMS Drupal. Ook gaat ze ondersteuning bieden bij beheer, support en innovatie. 

Wies

Na mijn eerste kennismaking met LimoenGroen op de stagemarkt aan de Hogeschool van Amsterdam was het mij gauw duidelijk dat ik er graag stage zou lopen. Ik plande snel een afspraak in, waar ik na een fijn gesprek met de directeur erg enthousiast vandaan kwam. Daarna had ik ook een dag meegedraaid met de Duurzame Donderdag, waardoor ik een goede indruk kreeg van de sfeer en de andere werknemers beter heb leren kennen. Tijdens mijn stage, onder leiding van de developers van LimoenGroen, kijk ik er naar uit om veel te leren, zowel over het bouwen en onderhouden van websites, als om mijzelf verder persoonlijk te ontwikkelen. LimoenGroen biedt en moedigt dit ook aan, waardoor ik gemotiveerd ben om mezelf te blijven verbeteren!

Tonny

Web development wordt steeds belangrijker en daarom wil ik mij hier ook meer in verdiepen. Op de stagemarkt van de Hogeschool van Amsterdam had ik een gesprek gevoerd met een van de stagiairs van LimoenGroen. Wat mij bijbleef was dat LimoenGroen een training geeft van een maand lang. Gezien ik nog weinig ervaring heb op dit gebied, leek mij dit een goede keus. Wanneer de training over is, ga ik meedraaien in één van de teams. Dit lijkt me erg leuk, omdat ik dit keer een product ga maken dat wordt gebruikt door een klant. Dat is wel even wat anders dan een schoolproject. Ik ben inmiddels al halverwege de training en het bevalt me prima. Het echte werk moet echter nog komen!

Wies en Tonny, welkom in het team!