Ilias Azagagh gestart bij LimoenGroen

Nieuws
Publicatiedatum:

Van stagiair tot full-time front-end expert

Als webontwikkelaar heb je genoeg te kiezen als het gaat om een leuke baan. We zijn daarom altijd blij als ambitieuze en enthousiaste mensen kiezen voor LimoenGroen. Ilias is zo'n iemand. Zijn besluit om na zijn stage (die hij ook bij LimoenGroen deed) fulltime bij LimoenGroen aan de slag te gaan komt vanuit zijn behoefte aan praktijkervaring. Ilias is hard bezig zich als JavaScript developer met affiniteit voor accessibility te ontwikkelen. Daar krijgt hij bij LimoenGroen alle ruimte voor! 

Waarom ben je bij LimoenGroen binnengestapt?

Bij het zoeken van een stage kwam ik LimoenGroen tegen op de stagemarkt. Het bedrijf doet precies hetgeen waar ik mij in wil verdiepen: web. Op school heb ik namelijk weinig te maken gehad met het web. Toen het einde van mijn stage nabij was, wilde ik nog niet vertrekken. Daarom heb ik besloten om een tussenjaar te nemen en bij LimoenGroen aan de slag te gaan!

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

Persoonlijk vind ik de sfeer van een bedrijf heel belangrijk. Tijdens mijn stageperiode heb ik gemerkt dat dit wel goed zit. Iedereen hier is behulpzaam en je kan hen elk moment van de dag benaderen met een vraag. De Duurzame Donderdagen vind ik ook fijn. Het laat zien dat het bedrijf het belangrijk vindt dat de medewerkers zich ontwikkelen in het vakgebied.

Wat ga je doen?

Tijdens mijn stage heb ik ontdekt dat ik front-end development leuk vind om te doen, met name JavaScript. Daar ga ik mij dus mee bezighouden. Ook heb ik ontdekt hoe belangrijk toegankelijkheid van een website is. Ook dat wordt één van mijn speerpunten.

Wat doe je als je niet met Drupal bezig bent?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe recepten proberen. Het leuke daaraan vind ik de nieuwe ingrediënten en technieken die ik leer kennen. Bij mooi weer vind ik het leuk om te wielrennen en op deze manier Nederland te ontdekken.

Je kunt Ilias mailen op ilias@limoengroen.nl en hem zelf vragen hoe zijn inzet bij toonaangevende projecten hem helpt zich te ontwikkelen.