Imre Gmelig Meijling gaat bij LimoenGroen werken aan online strategie

Blog
Publicatiedatum:

Vandaag komt Imre Gmelig Meijling het managementteam van LimoenGroen versterken. Imre maakt de overstap van Clockwork, onderdeel van Ordina en wordt bij LimoenGroen verantwoordelijk voor marketing communicatie en verbreding van de online dienstverlening.

Met Imre haalt LimoenGroen een veteraan binnen op het gebied van online visie en Drupal. Imre werkte eerder als Drupal evangelist bij Internet Unlimited en Krimson in BelgiĆ« en Nederland, nu Wunderkraut. De laatste drie jaar was hij bij Clockwork en Ordina werkzaam als manager technologie en business consultant. Hij heeft daarmee een stevig stempel gedrukt op het online landschap van Clockwork en haar klanten. Zo werd Havenbedrijf Rotterdam recent op Drupal gerealiseerd en is Clockwork als online strategisch bureau inmiddels een bekend gezicht in de Drupal markt. Imre adviseerde klanten als TNT, World Food Programme en Natuurmonumenten en hij was betrokken bij de totstandkoming tientallen websites en online systemen. Imre is tevens actief als event manager DrupalJam en algemeen bestuurslid bij Stichting Drupal Nederland.

Naast zijn marketingtaken zal Imre LimoenGroen commercieel versterken op zowel bestaande als nieuwe business. Hiermee maakt LimoenGroen een volgende stap om duurzame en kwalitatief hoogwaardige Drupal websites te realiseren voor diverse organisaties. Meetbaar toegevoegde waarde, ROI en het succesvol inpassen van websites in de online strategie is essentieel geworden voor online success. LimoenGroen zal in haar online dienstverlening dan ook helpen strategische kansen te identificeren om deze vanuit executie tot resultaat om te zetten.

Imre is bereikbaar op imre@limoengroen.nl. Kennismaken en vrijblijvend sparren over online strategie en duurzame websites? Mail naar hallo@limoengroen.nl of kijk op www.limoengroen.nl