Imre Gmelig Meijling spreekt voor de business op DrupalCon Dublin

Nieuws
Publicatiedatum:

Hoe je de harten wint van zakelijk management zonder over Drupal te praten.

Van 21 tot 25 september vind DrupalCon plaats, het grootste Drupal congres ter wereld. Ruim 2 duizend bezoekers, specialisten en (potentiële) gebruikers kunnen 3 dagen lang kennis opdoen en uitwisselen. Dries Buytaert, bedenker en projectlead van het Drupal WebCMS framework geeft zijn visie op de roadmap en strategie van Drupal. Een gevarieerd programma met ruim 100 sprekers op het gebied van web technologie, Drupal ontwikkelingen en online business geven voldoende keuze voor de gemeleerde doelgroep.

LimoenGroen is met het team aanwezig op DrupalCon waar Imre Gmelig Meijling werd gekozen voor één van de business tracks. Imre is bij LimoenGroen verantwoordelijk voor digitale strategie en online marketing vraagstukken van opdrachtgevers. Zijn achtergrond in digitale trajecten en de Drupal markt bracht hem over de vloer bij multinationals als TNT, Havenbedrijf Rotterdam en Reader's Digest. In kleine en grote projecten heeft hij te maken gehad met vraagstukken die gaan over digitale transformatie en online organisatie. In zijn presentatie zal Imre zijn ervaring en inzicht delen in het zakelijke gebruik van Drupal en de argumenten die waarde hebben voor zakelijke beslissers om Drupal succesvol in te zetten. Hierbij speelt een breed service portfolio een belangrijke rol. 

DrupalCon Dublin wordt gehouden van 21 tot en met 25 september 2016. Kaarten en meer informatie is te vinden op de website. Wil je weten wat LimoenGroen kan betekenen voor jouw gebruikers en doelgroep? En heb je interesse in de presentatie van Imre? Stuur een mailtje naar hallo@limoengroen.nl .

 

(Foto door Chris van Houts en Adformatie)