Lachende mensen die overleggen

LimoenGroen Klantonderzoek 2022

Als LimoenGroen doen we ons best om te doen wat we beloven. Of dat zo is, beamen onze opdrachtgevers. Met een gemiddelde score van 8,5 zijn de klanten van LimoenGroen best tevreden. Wat vinden zij van onze samenwerking en onze dienstverlening? En wat is er veranderd in het gebruik van online platformen en websites als gevolg van corona? Dit zijn de uitkomsten van ons klantonderzoek. 

Eind 2021 hebben we onze opdrachtgevers gevraagd wat zij van ons vinden. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? We hebben vragen gesteld die gaan over de websites die wij maakten, de samenwerking en over support en beheer. We hebben ook gevraagd naar ervaringen in de afgelopen twee jaar over het gebruik van de websites en online platformen tijdens de COVID pandemie. 

Klanten zeggen over het algemeen dat zij zeer tevreden zijn. Feedback (ook belangrijk!) heeft vooral betrekking op technische communicatie over incidenten. Onze opdrachtgevers hebben ook behoefte aan een reguliere update over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Drupal en technologie. Al onze klanten zouden ons aanbevelen bij zakelijke relaties. Wij zijn best tevreden! :-) 

We danken onze klanten voor hun medewerking en waardevolle feedback. De volledige samenvatting met conclusies kun je hier downloaden. . 

Uitkomsten klantonderzoek 2022 van LimoenGroen

 

 

 

Onderwerpen