LimoenGroen Klantonderzoek 2022

Nieuws
Publicatiedatum:

Tevreden klanten met goede tips. Gemiddelde score een 8.5!

Als LimoenGroen doen we ons best om te doen wat we beloven. Of dat zo is, beamen onze opdrachtgevers. Met een gemiddelde score van 8,5 zijn de klanten van LimoenGroen best tevreden. 

Vragen

Eind 2021 hebben we onze opdrachtgevers gevraagd wat zij van ons vinden. Wat vinden zij van onze samenwerking en onze dienstverlening? En wat is er veranderd in het gebruik van online platformen en websites als gevolg van corona? Dit zijn de uitkomsten van ons klantonderzoek.  Wat gaat er goed? Wat kan er beter? We hebben vragen gesteld die gaan over de websites die wij maakten, de samenwerking en over beheer en ondersteuning. We hebben ook gevraagd naar ervaringen in de afgelopen twee jaar over het gebruik van de websites en online platformen tijdens de COVID pandemie. 

Waardering

Onze klanten waarderen voornamelijk:

  1. Beheer en onderhoud
  2. Gebruikersgemak
  3. Kwaliteit

Al onze klanten zouden ons aanbevelen bij collega’s en zakelijke relaties.

Onze scores

Beheer en ondersteuning

Score: een 8.8. “Bij plotselinge problemen (met grote gevolgen), wordt er direct actie ondernomen”

Prijs en kwaliteit verhouding

Score: een 8.0. “Kwalitatief goed, op tijd en binnen budget”.

Know-how

Score: een 9.0. “Het is een combinatie van look & feel en technische werking. We zien dit duidelijk terug in de cijfers”

Samenwerking

Score: een 8.8. “Zeer tevreden. Voor het eerst in mijn 32-jarige loopbaan dat ik een leverancier een 10 geef!”

Klantonderzoek uitkomsten 2022

Feedback

Klanten zeggen over het algemeen dat zij zeer tevreden zijn. Feedback (ook belangrijk!) heeft vooral betrekking op technische communicatie over incidenten. Onze opdrachtgevers hebben ook behoefte aan een reguliere update over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Drupal en technologie. Al onze klanten zouden ons aanbevelen bij zakelijke relaties. Wij zijn best tevreden! :-) 

Download rapport

We danken onze klanten voor hun medewerking en waardevolle feedback.