LimoenGroen verhuist

Nieuws
Publicatiedatum:

Een nieuw ruim kantoor aan De Ruijterkade 142 Amsterdam

Vanaf maandag 1 augustus zitten we nóg dichterbij Amsterdam Centraal (zeker 5 minuten tijdswinst). En we behouden een fenomenaal uitzicht op Het IJ. We krijgen ook meer ruimte, zodat we nóg meer collega's kunnen verwelkomen voor meer duurzame website projecten! Ons nieuwe adres wordt De Ruijterkade 142, 1011AC Amsterdam

Het nieuwe kantoor was nodig: LimoenGroen groeit uit haar jasje. Het huidige kantoor aan de Westerdoksdijk was een prima stek, maar bood onvoldoende mogelijkheden voor groei. Het is fijn om als team zonder muren en afstand te kunnen samenwerken, maar de kantoortuin was vol. Een nieuw kantoor met meer ruimte op een wederom unieke locatie is de volgende logische stap.

Twee handen met elk een kop koffie

Het kantoor aan De Ruijterkade is gelegen op de tweede verdieping en biedt voldoende ruimte om de komende jaren het team verder uit te breiden. De ruimte bevat veel daglicht en krijgt veel open ruimte. Vrijdag 29 juli 2016 gaan we over. We verhuizen onze geliefde bonenkoffiemachine als eerste, dus de vers gebrande koffie blijft voor je klaar staan. Als de muurverf is opgedroogd en de nieuwe Wifi is ingereden, organiseren we een echte housewarming party. Dit zal in het najaar worden. Houd je mailbox in de gaten voor de invite! 

We blijven bereikbaar via +31 (0)20 - 737 1880 en hallo@limoengroen.nl.
En op Facebook en LinkedIn.