Glazen met welkomstcocktail

LimoenGroen viert vijf jaar toegankelijke Drupal websites

Keukentafel

In 2011 ging de huiskamer van Baris Wanschers (mede-oprichter en managing director) dienst doen als eerste kantoor voor de drie Drupal-specialisten. Toen de eerste sollicitant werd aangenomen, werd dat al snel te klein. LimoenGroen verhuisde daarna naar het eerste kantoor aan de Panamalaan. LimoenGroen trok steeds meer mensen aan die actief zijn in de Nederlandse en internationale open source gemeenschap en een passie hebben voor kwaliteit en een open mentaliteit. Mede hierdoor weten zowel nieuwe opdrachtgevers als geïnteresseerde professionals LimoenGroen steeds weer te vinden. 

Vijf jaar

Het gevolg was dat de ruimte al snel werd verruild voor het tweede kantoor aan de Westerdoksdijk. Een prominente locatie met uitzicht op het IJ en het EYE Filmmuseum, tevens klant van LimoenGroen. In 2014 verliet Eric Mulder het bedrijf om zich te richten op freelance werk. Heine Deelstra trad aan als partner om als lead architect een technische boost te geven aan de Drupal projecten. Heine is tevens core ontwikkelaar van Drupal zelf en lid van het Drupal security team. En al sinds dag één zit LimoenGroen in de lift: met steeds nieuwe opdrachtgevers en een sterk groeiend team is LimoenGroen stevig vertegenwoordigt in de top van Drupal leveranciers in Nederland. Met gezonde full-service ambities waar online strategie, user experience en visual design onderdeel van zijn. Onlangs vierde het team nog hun vijfjarig bestaan in Jachtslot de Mowokerheide voor een weekend bierproeven, tandemfietsen en boogschieten - een perfecte combi voor een weekend teambuilding. 

Team van LimoenGroen tijdens boogschieten

Ambities

Onlangs verhuisde LimoenGroen naar een nieuwe stek, opnieuw aan het IJ en met twee keer zoveel ruimte, om haar groeiambities voor de komende jaren te realiseren. Op donderdag 27 oktober werd het nieuwe kantoor aan de Ruijterkade feestelijk geopend, samen met klanten, familie, vrienden en veel goede bekenden.

Groepsfoto tijdens opening nieuw kantoor LimoenGroen in 2016

De primaire focus blijft op het realiseren van verfrissende, technisch uitmuntende websites die door iedereen te gebruiken zijn. Ook door mensen met een visuele beperking. Daarnaast streeft LimoenGroen er altijd naar om te zorgen dat websites ook na vijf jaar nog prima te gebruiken zijn. 

Wil je het hele verhaal van LimoenGroen horen? Of weten wat LimoenGroen voor jouw organisatie kan betekenen? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Laat het ons weten op hallo@limoengroen.nl of +31 20 - 737 1880 

UPDATE: De foto's van de Grand Opening van ons kantoor aan de Ruijterkade 142 zijn te vinden in ons Facebook Album