Michiel van Leeuwen boven monitor

Michiel van Leeuwen gestart bij LimoenGroen

Vanaf 1 Januari is Michiel van Leeuwen in dienst bij LimoenGroen. Michiel is al ruim 12 jaar online projectmanager en was werkzaam voor onder meer TMG en Omroep Max. Michiel is afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht op Digitale Communicatie en denkt altijd mee met mensen en in oplossingen. Zijn enthousiasme en aandacht voor klanten is weer een fijne aanvulling voor LimoenGroen.

Waarom ben je bij LimoenGroen binnengestapt?

Een oud-collega attendeerde mij erop dat LimoenGroen op zoek was naar een project manager/Scrum master. Hij was daar zelf een paar maanden daarvoor gestart als developer en had het er erg naar zijn zin. Sowieso kende ik LimoenGroen al uit de Drupal community en was ik nieuwsgierig naar hoe zij werken, het team en de projecten. Ik heb contact gezocht en een afspraak gemaakt met Martijn om koffie te drinken en kennis te maken. Dat was een erg leuk gesprek en een tweede afspraak volgde al snel…:)

Een van de dingen die mij aanspreken is dat projecten met de Scrum methodiek worden opgepakt en die methode consequent in het hele bedrijf wordt toegepast. Zo is bijvoorbeeld de jaarplanning opgedeeld in sprints waarbinnen projecten en support worden ingepland. En daarnaast is het natuurlijk erg relaxed om in de stad te werken waar je ook woont ;)

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

Vanaf de eerste dag heb ik mij hier welkom gevoeld door de open en gezellige sfeer en je kunt hier helemaal jezelf zijn. Iedereen werkt hard maar maar er wordt ook tijd vrijgemaakt in de vorm van ‘duurzame donderdagen’ die je kunt gebruiken om aan eigen projecten te werken of om je kennis van bepaalde zaken te vergroten.

Wat ga je doen?

Voordat ik hier terecht kwam heb ik gewerkt bij verschillende webbureaus in Amsterdam en Utrecht. Daar heb ik als project manager/Scrum master veel ervaring opgedaan met implementatietrajecten van corporate websites, nieuwssites en intranetten. Bij LimoenGroen ga ik die rollen ook weer oppakken.

Wat doe je als je niet met Drupal bezig bent?

Ik houd van veel gezelligheid. Dat is voor mij samen eten, uitgaan naar de kroeg, feestjes en reizen samen met mijn vriend en/of vrienden. Daarnaast probeer ik minimaal 3 à 4x per week even te sporten. Ik doe dan fitness en wissel het af met cardio (HIIT). Maar ik vind het ook prima om thuis op de bank te hangen en op Netflix films en series te kijken. Sinds kort ga ik ook weer regelmatig naar de bioscoop met de Cinevillepas.

Je kunt Michiel mailen op michiel@limoengroen.nl. Stel hem gerust een vraag of doe hem de groeten. Altijd goed! :)