ABAB

Project

Een verdubbeling van het aantal online contactmomenten. Abab.nl sluit aan bij bedrijfsstrategie en de behoeften van zowel klanten als prospects.

ABAB Accountants en Adviseurs is een allround accountancy- en adviesorganisatie met ruim 700 medewerkers op 14 locaties. Met een vernieuwde website springt ABAB in op de digitale transformatie die ook de financiële markt doormaakt. Een robuuste basis die past bij de strategie van ABAB en de veranderende behoefte van haar doelgroep. LimoenGroen realiseerde de website in Drupal. Leadgeneratie en conversie staan nu centraal.

Disruptieve bedrijfsmodellen zetten de markt onder druk. Ook die van de accountantskantoren. ABAB grijpt kansen om de markt digitaal beter te bedienen met (allround) advies en service. De nieuwe website is veel meer dan een fris gezicht. De site  vormt een robuuste basis die past bij de strategie van ABAB en de veranderende behoefte van haar doelgroep. LimoenGroen werkte samen met Freshheads aan een vernieuwd ontwerp en flexibele basis waarmee ABAB online ambities veel sneller kan realiseren.  

Uitdaging

Het vorige contentmanagementsysteem was verouderd en ondersteuning was duur. De website was niet mobielvriendelijk en sloot niet aan op de strategie van ABAB,  waarin relatiemanagement en brede dienstverlening centraal staan. De kernwaarden van ABAB zijn persoonlijk, helder en proactief. De website moet een belangrijke rol spelen bij de merkbeleving van ABAB en het leveren van waardevolle leads.

Resultaat

De nieuwe website doet recht aan de merkbelofte om verwachtingen te overtreffen. De afdeling marketing en communicatie kan via een nieuwe contentstructuur en Drupal razendsnel reageren op de actualiteit. Informatie en nieuws wordt voorzien van praktische adviezen. Het verhaal van ABAB wordt nu op een menselijke en begrijpelijke manier verteld. Vragen die spelen bij klanten zijn: Ik wil internationaal gaan ondernemen, waar moet ik aan denken? en Wat zijn goede investeringen? Iedere vraag is een potentieel verhaal of een blog.

Zoeken op ABAB.nl

Het maken van de juiste uitsnedes (crop) uit afbeeldingen maakt het leven van contentredacteuren nu een stuk gemakkelijker. Een nieuwe manier van optimalisatie zorgt voor een razendsnelle website, terwijl de content steeds kan worden geüpdatet.

Bijsnijden van afbeeldingen in Drupal

Een technisch hoogstandje is de upgrade naar Drupal 8 van de Fast Autocomplete module. Deze razendsnelle moderne zoekbox werd door LimoenGroen open source ontwikkeld en is geïnspireerd door de Internet Movie DataBase (iMDB website).

In de eerste maanden steeg de gemiddelde bezoekduur met 30%. Er werden 25% meer pagina’s bezocht en het aantal ingevulde contactformulieren verdubbelde.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze case of wat we voor jouw website kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op met LimoenGroen, 020 - 7371880 of hallo@limoengroen.nl