Jamie Oliver houdt een gerecht vast.
LimoenGroen
Nieuws

Culinaire inspiratie van 24Kitchen

Aan de slag met de lekkerste website van Nederland

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan de heerlijk nieuwe website van 24Kitchen. De volledig vernieuwde website gaat dit najaar live en is ontwikkeld in opdracht van de Persgroep en Fox Networks Group. Met het frisse ontwerp van SchaapOntwerpers gaat de nieuwe website dagelijks een flinke dosis culinaire inspiratie opleveren.  

24Kitchen is het platform van Nederland voor alles wat met eten en koken te maken heeft. Via de populaire tv-zender, 24Kitchen en social media kanalen biedt 24Kitchen dagelijks culinaire inspiratie. En binnenkort dus met een geheel vernieuwde website.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe recepten of gewoon van lekker eten houdt, de nieuwe website van 24Kitchen wordt een veelzijdig platform wat op meerdere kanalen diverse doelgroepen zal bedienen. De nieuwe website biedt een stevige basis om nog meer mensen lekkere gezonde gerechten en kookinspiratie voor te schotelen!

Wil je meer weten over dit het nieuwe 24Kitchen.nl, neem dan contact op met Imre Gmelig Meijling via imre@limoengroen.nl