Team 24Kitchen

Culinaire inspiratie van 24Kitchen

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan de heerlijke nieuwe website van 24Kitchen. De volledig vernieuwde website gaat dit najaar live en is ontwikkeld in opdracht van de Persgroep en Fox Networks Group. Met het frisse ontwerp van SchaapOntwerpers gaat de nieuwe website dagelijks een flinke dosis culinaire inspiratie opleveren.  

24Kitchen is het platform voor Nederland voor alles wat met food lifestyle te maken heeft. Via de populaire tv-zender, de website en social media kanalen biedt 24Kitchen dagelijks culinaire inspiratie en entertainment. En nu dus met een geheel vernieuwde website.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe recepten of gewoon van lekker eten houdt, de nieuwe website van 24Kitchen wordt een veelzijdig platform wat op meerdere kanalen diverse doelgroepen zal bedienen. De nieuwe website biedt een stevige basis om nog meer mensen lekkere bewuste gerechten en kookinspiratie voor te schotelen!

Imre Gmelig Meijling, commercieel directeur bij LimoenGroen: "We vinden het ontzettend gaaf om te mogen werken aan een merk als 24Kitchen, dat met 5,1 miljoen kijkers het meest bekeken themakanaal van Nederland is. Met veel partijen en belanghebbenden hebben we samen met de bevlogen mensen van de Persgroep en Fox een goed Agile project gedraaid met een mooi resultaat. Daar zijn we trots op, ook op onze klant. Met de cross-over naar andere kanalen zoals AD Koken & Eten voegen we écht waarde toe aan het 24Kitchen als merk. Dat is toch super!"

Lees hier meer over ons 24kitchen.nl project en check de website zelf ook!  

Wil je meer weten over het nieuwe 24Kitchen.nl, neem dan contact op met Imre Gmelig Meijling via imre@limoengroen.nl