Joyce pakt een kaart in het memoryspel

Joyce Lam blijft bij LimoenGroen

Joyce Lam blijft bij LimoenGroen als Drupal ontwikkelaar. Dat is nieuws, want haar stage beviel zo goed, dat ze in dienst is getreden. Haar studie software engineering aan de Hogeschool van Amsterdam maakt ze af in deeltijd. En iedereen die bij ons start heeft een bepaalde blik op LimoenGroen. Die vragen we dan ook helemaal uit en delen we graag.

Wie ben je en wat doe je op dit moment?

Ik ben Joyce en studeer op dit moment Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam.

Waarom ben je bij LimoenGroen binnengestapt?

Voordat ik in dienst kwam, heb ik een half jaar stage gelopen bij LimoenGroen. Ik vond mijn stageperiode zo leuk, dat ik bij LimoenGroen wilde blijven werken.

Wat valt je op aan LimoenGroen?

Ik zie in LimoenGroen hardwerkende mensen, die met passie en plezier websites maken.

Wat vind je leuk bij LimoenGroen?

De collega’s zijn super aardig en behulpzaam. Daarnaast vind ik het ook leuk om websites te maken, als kind maakte ik ook websites met HTML.

Wat ga je doen?

Aangezien ik nog college volg, ga ik in deeltijd studeren; ik ga een paar dagen in de week werken bij LimoenGroen en twee avonden in de week naar school. Bij LimoenGroen ga ik meewerken aan websites(voor zover dat lukt) en me bezig houden met het beheer van websites.

Wat is je ambitie? Waar wil je naartoe groeien? Hoe zie je jezelf over 3 jaar?

Mijn ambitie is om in anderhalf jaar mijn school af te maken. Daarna wil ik fulltime aan de slag gaan bij LimoenGroen. Ik hoop dat ik later net zoals Marc wordt: iemand die all-round is, zowel front- als back-end programmeert en ook een mentor is.

Wat deed je hiervoor? Wat vind je leuk? Waar heb je een hekel aan? Hobbies?

Ik heb voor mijn opleiding Software Engineering een opleiding Muziekwetenschap gedaan. Ik hou erg van muziek en speel dwarsfluit en piccolo. Ik heb vroeger in verschillende jeugd- en studenten orkesten gespeeld. Verder vind ik het leuk om af en toe te gamen en met Photoshop te knutselen.

Wil je weten wat Joyce aanspreekt bij LimoenGroen? Stuur haar een berichtje via joyce@limoengroen.nl. Of kom langs op onze Duurzame Donderdag en vraag het haar zelf.

 

Onderwerpen