LimoenGroen en Frontend United

Nieuws
Publicatiedatum:

Frontend United sponsort jaarlijks Europees tech event Frontend United

Van 28 mei tot en met 2 juni vindt in Utrecht Frontend United 2018 plaats. Van over de hele wereld komen frontend developers, designers en Drupal themers bij elkaar om kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen. LimoenGroen sponsort Frontend United en faciliteert de organisatie. Ook zijn we dit jaar met 8 mensen aanwezig.

Frontend United is vanuit de Drupal gemeenschap ontstaan maar zoekt internationaal ook de verbinding met andere ontwikkelaars en frameworks. De week staat in het teken van coworking en code sprints (gestructureerd samenwerken aan Drupal) en workshops. Bekende sprekers als Harry Robert en Heydon Pickering komen spreken over JavaScript, CSS, Accessibility, performanc en meer. Ook Drupal bedenker en projectlead Dries Buytaert geeft een presentatie. Voor professionals die bij hun werkgever moeten aangeven wat de noodzaak van de investering is, heeft Frontend United de businesscase uitgewerkt.

LimoenGroen sponsort Frontend United en helpt het evenement een handje door tijd vrij te maken bij onze mensen om mee te helpen. Samen met andere professionals uit Nederland en buitenland, hebben zij de nodige avonden en Duurzame Donderdagen besteed om te zorgen voor kwalitatieve diepgang, fantastische sprekers en een leuke social track. Zo zijn er vele leuke uitjes georganiseerd waaronder het beklimmen van de Dom of Dinner with a Stranger.

Wil je naast je werk ook meehelpen met gave evenementen zoals Frontend United? Bij LimoenGroen vinden we dat belangrijk. Spreek ons aan op Frontend United of stuur ons een berichtje op hallo@limoengroen.nl.