LimoenGroen Klantonderzoek

Nieuws
Publicatiedatum:

Tevreden klanten met goede tips

Doen wat je belooft, plus nog een beetje meer, daar staan we voor. We zijn trots op de Drupal websites die we maken, maar er is altijd ruimte voor verbetering. We vroegen onze klanten naar hun mening. Het resultaat: we doen het best goed. Overall scoren we een 8,2. Onze hoge mate van kwaliteit wordt door klanten gewaardeerd. We kregen ook goede tips op het gebied van communicatie en samenwerking. 

Doen we eigenlijk wat we beloven? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Dat is de essentie van de vragen die we aan onze klanten hebben gesteld. We zijn tevreden met de uitkomsten: mooie cijfers en waardering van onze klanten voor de kwaliteit die we leveren en de mate waarin wij met onze klanten meedenken. Ons Drupal beheer en onderhoud scoort ook punten. 

We vroegen ook naar suggesties waarmee we nóg beter kunnen worden. Er is een duidelijke behoefte aan regelmatige updates over trends en ontwikkelingen. En ontvingen tips over de inzage in tijdsbesteding van issues en beheer releases.

Uitkomsten klantonderzoek van LimoenGroen

 

We danken onze klanten voor hun medewerking. De volledige samenvatting met conclusies kun je hier downloaden. Het klantonderzoek werd gehouden in september 2017 in samenwerking met Van Maes

Foto: Alexander Mils instagram.com/alexandermils op Unsplash.